Beautifeye (Silk Tree Extract) 10ml Nature & Body

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9117
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 10 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
INCI Name: Glycerin (and) Water (Aqua) (and) Albizia Julibrissin Bark Extract (and) Darutoside

Τα μάτια μας είναι συχνά το πρώτο σημείο, στο οποίο “αποτυπώνονται” τα σημάδια γήρανσης, κόπωσης και άγχους. Και είναι απόλυτα κατανοητό, καθώς τα ανοιγοκλείνουμε χιλιάδες φορές την ημέρα, ενώ γελάμε και εκφραζόμαστε μέσα από αυτά. Αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήθηκε το Beautifeye, ένα απόλυτα φυτικό και φυσικό συστατικό αφιερωμένο στην περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών.

Το Beautifeye, δρα ως αντιγηραντικός, προστατευτικός και αναζωογονητικός παράγοντας, βελτιώνοντας σημαντικά τις ιδιότητες του δέρματος.
Τονώνοντας και ενισχύοντας το εύθραυστο μικρο-αγγειακό δίκτυο και τα συστήματα αποτοξίνωσης, το ευεργετικό αυτό συστατικό, μειώνει τις διαρροές τριχοειδών αγγείων και τη συσσώρευση γλυκοτοξικών χρωστικών, οι οποίες ευθύνονται για τη μελάγχρωση, αλλά και για τα σημάδια κούρασης.

Κλινικές μελέτες έχουν καταδείξει ότι μετά από δίμηνη χρήση το Beautifeye εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους και το οίδημα στο κάτω μέρος των ματιών κατά 91%, λειαίνει τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας ενισχύοντας τη δερματική δομή και αυξάνοντας τις συσταλτικές του ιδιότητες και παράλληλα ανυψώνει το πάνω βλέφαρο, φροντίζοντας το συνολικό περίγραμμα του ματιού.

Το Beautifeye είναι η “απόλυτη” θεραπεία χαμηλού κινδύνου για τα μάτια!
Μια ήπια μη επεμβατική εναλλακτική στην πλαστική χειρουργική (βλεφαροπλαστική) που προσφέρει φανταστικά αποτελέσματα. Από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές θα αποκτήσετε φρέσκια, λαμπερή, νεανική επιδερμίδα.
Το Beautifeye βρίσκει εφαρμογή στη σύνθεση προϊόντων περιποίησης προσώπου, λαιμού και ματιών, όπως όρους, κρέμες, λοσιόν κλπ.
Υδατοδιαλυτό συστατικό. Προστίθεται στην τελική φάση.
Ποσοστό χρήσης: 1-2%
Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσετε στο ψυγείο σε θερμοκρασία 4-7°C.

Δείτε επίσης

Xanthan Gum 100gr
€ 5,90
Μέλι Καθαρό (Honeyquat) 50ml
€ 5,90
Λευκό Σαπούνι Πούδρα 500gr
€ 3,90
Ξυλιτόλη 100gr
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή