Μέλι Καθαρό (Honeyquat) 50ml

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2700
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 50 ml
Προέλευση United Kingdom
Εταιρεία Nature & Body
Το Honeyquat 50 είναι ένα υψηλής καθαρότητας μέλι, αρκετά ρευστό και υδατοδιαλυτό. Έχει την ιδιότητα να μαλακώνει το δέρμα και να του προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και φροντίδα. Χρησιμοποιείται επίσης στα μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά, καθαρά, γεμάτα λάμψη και υγεία. Ενισχύει τη δομή της τρίχας και αναζωογονεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Κατάλληλο για προϊόντα που ξεβγάζονται με νερό, (καθαριστικά σώματος, σαμπουάν, μαλακτικά κ.ο.κ.) καθώς και για προϊόντα που παραμένουν στην επιδερμίδα ή τα μαλλιά, όπως ενυδατικές κρέμες προσώπου και σώματος, μάσκες μαλλιών, τονωτικές λοσιόν κ.α.

Πρόσφτες έρευνες απέδειξαν ότι το Honeyquat 50 διαθέτει ενυδατικές ιδιότητες πολύ ανώτερες από εκείνες της γλυκερίνης, καθώς έχει την ικανότητα να διεισδύει βαθύτερα στις στοιβάδες της επιδερμίδας. Επιπλέον, φαίνεται οτι η χρήση προϊόντων μαλλιών που περιέχουν τουλάχιστον 3% Honeyquat 50 προσφέρει καλύτερο κράτημα στα χτενίσματα.

Το Honeyquat 50 PF (Hydroxypropyltrimonium Honey & Sorbic Acid) παρουσιάζει pH 4-6,5 (5% διάλυση σε απεσταγμένο νερό) και το συνηθισμένο ποσοστό συμμετοχής του στα καλλυντικά προϊόντα κυμαίνεται μεταξύ 1-5%.

Δείτε επίσης

Olivoil Surfactant 100ml
€ 3,90
Ουρία 100gr
€ 4,90
Aloe Vera Gel 100ml
€ 4,90
Neodermyl (Πεπτίδια χαλκού με αμινοξέα) 10ml
€ 29,90
Σορβιτόλη 100ml
€ 1,50
Επιστροφή στην κορυφή