Γλυκερίνη Φυτική 1lt Nature & Body

€ 24,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1793
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 1 lt
Εταιρεία Nature & Body
Προέλευση United Kingdom
H φυτική γλυκερίνη (Glycerine Vegetable) παράγεται από τα λιπαρά έλαια της καρύδας.

Προσθέτοντας μικρές ποσότητες αυτού του φυσικού καλλυντικού σε οποιαδήποτε βάση θα επιτύχετε μεταξένια, απαλή υφή και μέγιστο αποτέλεσμα των δραστικών συστατικών που αναμιγνύετε. Αυτό οφείλεται στην ιδιότητα της γλυκερίνης να λειτουργεί ως καταλύτης για την ισχυροποίηση των δεσμών των επιμέρους συστατικών ενός μίγματος. Ειδικότερα η ανάμειξη της με ανθόνερα δημιουργεί ένα φυσικό, υψηλής ποιότητας και φτηνό τόνερ.

Όλες οι βάσεις προσώπου και σώματος που θα βρείτε στα Sensities είναι paraben free και παρασκευάζονται στην Αγγλία. Δεν δοκιμάζονται σε ζώα και ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα τους.

Η Γλυκερινη της Ethereal Nature είναι πιστοποιημένα 99,7% καθαρή, φυτική, Kosher Certified και δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένα συστατικά (GMO). Είναι πιστοποιημένα βρώσιμη (σύμφωνα με τις οδηγίες 89/107/EC, 95/2/EC και 96/77/ΕC).

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων.

Δείτε επίσης

Αβοκάντο (Avocado) Βιολογικό Λάδι Unrefined 100ml Nature & Body persia gratissima
€ 9,90
Σιτέλαιο (Wheatgerm) Βιολογικό Λάδι 30ml Nature & Body triticum vulgare
€ 9,90
Πασιφλώρα (Passion) Λάδι 100ml Nature & Body passiflora incarnata
€ 8,90
Καλέντουλα σε Ηλιέλαιο (Hotel Calendula) 50ml Mira calendula officinalis
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή