Aloe Vera Gel 1Lt

€ 27,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8019
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Προέλευση Spain
Βάρος 1 lt
To Aloe Vera Gel προέρχεται από την επεξεργασία των φύλλων του φυτού Aloe Barbadensis, το οποίο θεωρείται πως κατάγεται από τη Βόρειο Αφρική. Υπάρχουν ιστορικά στοιχεία που δείχνουν πως η Αλόη ήταν γνωστή από την εποχή των Σουμέριων (1.500 π.Χ.), ενώ η πρώτη "συστηματική" περιγραφή των ιδιοτήτων της έγινε από το Διοσκουρίδη (50 μ.Χ.).

H αλόη περιέχει πάνω από 75 θρεπτικά συστατικά μεταξύ των οποίων 12 βιταμίνες, 20 μεταλλικά στοιχεία και 18 αμινοξέα. Η αλόη αποτελεί μία πραγματική "αποθήκη" πολύτιμων συστατικών, καθώς περιέχει συστατικά όπως βιταμίνες Α, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, E και φολικό οξύ. Περιέχει ιχνοστοιχεία όπως είναι το σίδηρο, ο χαλκός, το μαγνήσιο, το μαγγάνιο, ο φώσφορος, το μολυβδαίνιο, το σελήνιο, το κάλιο και το ιώδιο. Περιέχει ακόμη αμινοξέα, σαπωνίνες, ουρονικά οξέα, ανθρακινόνες και λιγνίνη.

H αλόη θεωρείται πως έχει θετική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό, τόσο όταν χρησιμοποιείται εξωτερικά στην επιδερμίδα όσο και όταν καταναλώνεται με τη μορφή χυμού. Έχει καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες και για αυτό θα τη βρείτε σε καλλυντικά προϊόντα After Sun, ενυδάτωσης της επιδερμίδας, σαμπουάν, σαπούνια κ.ο.κ.

Χρησιμοποιήστε την Αλόη σαν καλλυντικό καθημερινής ενυδάτωσης και θρέψης της επιδερμίδας σας. Απαραίτητη στο "φαρμακείο της φύσης" σαν προϊόν που θα συμβάλει στην αντιμετώπιση τοπικών δερματικών ερεθισμών (κοκκινίλες, δερματίτιδες κ.ο.κ.), καθώς και σαν προϊόν περιποίησης εγκαυμάτων. Ιδανική για συγκάματα μωρών, για τη περιποίηση της παιδικής και της ευαίσθητης επιδερμίδας. Κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας και απαραίτητο καλλυντικό συχνής χρήσης.

Το Aloe Vera Gel της Ethereal Nature που θα βρείτε στα Sensities, είναι καθαρό (97,9%) και δεν περιέχει επιβλαβή χημικά συστατικά. Είναι άχρωμο, άοσμο, υδατοδιαλυτό και προέρχεται από την Ισπανική "ποικιλία", η οποία θεωρείται μία από τις καλύτερες του κόσμου.

Δείτε επίσης

Βιταμίνη B3 (Nicotinamide / Niacinamide) 100gr
€ 4,90
Sodium Cocoyl Isethionate 100gr
€ 3,90
3D shaper (Lifting Effect) 10ml Nature & Body
€ 9,90
Σόδα Πλυντηρίου 1Kg
€ 5,00
Επιστροφή στην κορυφή