Βιταμινη Α (Ρετινόλη) Λάδι 30ml

Τιμή e-shop:
€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8074
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 30 ml
Προέλευση United Kingdom
H Βιταμίνη Α (Vitamin A Palmitate) είναι ένα πολύτιμο συστατικό ανάπλασης της επιδερμίδας, με θαυμαστή αντιγηραντική δράση.

H Βιταμίνη Α παρουσιάζει ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες, καθώς φαίνεται πως έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιεί την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνων στο χόριο (dermis) - το συνδετικό ιστό που υποστηρίζει την επιδερμιδα και τη συνδέει με το υποδόριο λίπος. Το χόριο περιέχει το δίκτυο των ελαστικών ινών, το οποίο καθορίζει τη ποιότητα της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Η μείωση της έντασης των ρυτίδων και η αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στην επιδερμίδα (φαίνεται πιο "φρέσκια), απότελούν ενδείξεις της δράσης της βιταμίνης Α.

Η βιταμίνη Α παρουσιάζει επίσης ισχυρή αναπλαστική δράση. Θα τη βρείτε σε δεκάδες προϊόντα φαρμακείου που προτείνονται κατά της ακμής, κατά των μαύρων στιγμάτων, αλλά και για την ανάπλαση δερματικών τραυμάτων και ουλών.

Η βιταμινη Α της σειράς Ethereal Nature είναι πολύ υψηλής ποιότητας. Έχει τη μορφή ελαίου και περιέχει Vitamin A Palmitate, Sunflower Oil (ηλιέλαιο) και di-alpha-tocopherol (η μορφή της βιταμινης Ε που παρουσιάζει τη μέγιστη απόρρόφηση από τον ανθρώπινο οργανισμό)

Στα "Home made cosmetics", το λάδι Βιταμίνης Α χρησιμοποιείται συνήθως σε ποσοστό από 0,5% εως 2,0%. Μετά τη χρήση της Βιταμίνης Α, θα πρέπει να απόφεύγεται η έκθεση στον ήλιο διότι οξειδώνεται. Η Βιταμίνη Α επίσης θα πρέπει να απόφεύγεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Δείτε επίσης

Σιλικόνη (Dimethicone) 100ml
€ 5,90
Cetearyl Alcohol
€ 3,00
Μέλι Καθαρό (Honeyquat) 50ml
€ 5,90
Συνένζυμο Q10
€ 9,90
Οξέα Φρούτων Advanced
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή