Σόδα Πλυντηρίου 1Kg

€ 5,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8071
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 1 kg
Προέλευση United Kingdom
Η σόδα πλυντηρίου (κρύσταλλοι ανθρακικού νατρίου), γνωστή και ως σοδα πλυσης ή σόδα πλυσίματος χρησιμοποιείται ευρέως ως προϊόν καθαρισμού και ως μαλακτικό του νερού.

Η σοδα πλυντηρίου έχει το χαρακτηριστικό πως ανταγωνίζεται με τα ιόντα μαγνησίου και ασβεστίου στο σκληρό νερό με αποτέλεσμα να μην τους επιτρέπει να σχηματίσουν δεσμούς με το απορρυπαντικό που χρησιμοποιείται (για το λόγο αυτό λειτουργεί ως μαλακτικό). Η σόδα πλύσης είναι γνωστό πως αφαιρεί λεκέδες, λίπη και λάδια από τα ρούχα. Επίσης χρησιμοποιείται ως αφαλατικό σε καφετιέρες, βραστήρες κ.ο.κ.

Η σόδα πλυντηρίου δεν είναι τοξική όπως τα περισσότερα απορρυπαντικά και κατά συνέπεια επιβαρύνει πολύ λιγότερο το περιβάλλον.

Η σόδα πλυσιματος έχει πολλές χρήσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενισχυτικό απορρυπαντικού πλυντηρίου και μαλακτικό νερού (1 κουταλιά της σούπας μαζί με το απορρυπαντικό), ως καθαριστικό δύσκολων επιφανειών (σαν "πάστα" με πολύ λίγο νερό), ως γενικό καθαριστικό (1 κουταλιά του γλυκού σε 2 κούπες ζεστό νερό και στη συνέχεια σε ψεκαστικό), ως καθαριστικό για "κάπνα" (τζάκι, φούρνος, μπάρμπεκιου κ.ο.κ.), ως ρυθμιστικό του pH σε πισίνες κ.τ.λ.

Η σόδα πλυντηρίου που θα βρείτε στα Sensities είναι υδατοδιαλυτή και πολύ υψηλής ποιότητας. Μόλις την παραλάβετε κρατήστε την προστατευμένη από υγρασία και μακρυά από παιδιά.

Δείτε επίσης

Κετυλική Αλκοόλη 100gr
€ 3,00
Matrixyl Morphomics (Λιποπεπτίδιo)10ml Nature & Body
€ 9,90
Meiview (Bacillus Ferment) 10ml Nature & Body
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή