Αλλαντοϊνη Σκόνη 50gr

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3003
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Προέλευση Italy
Βάρος 50 gr
Η αλλαντοϊνη είναι ένα από τα πιο γνωστά ενεργά συστατικά ενυδάτωσης στο τομέα των καλλυντικών.

Η αλλαντοϊνη είναι πολύ γνωστή για την κερατολυτική (keratolytic) της ιδιότητα. Θεωρείται πως συμβάλει αποφασιστικά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και των κερατινοκυττάρων από την επιδερμίδα, καθιστώντας έτσι το δέρμα πιο απαλό, φωτεινό και λείο. Η αλλαντοϊνη παρουσιάζει έντονη ενυδατική δράση. Λειτουργεί ως προστατευτικό στρώμα πάνω στην επιδερμίδα, συγκρατώντας τη φυσική υγρασία.

H αλλαντοϊνη έχει αναπλαστικές ιδιότητες και συμβάλει στην αποθεραπεία από εγκαύματα και στην επούλωση των πληγών και ουλών. Αποτελεί το βασικό συστατικό της έκκρισης του σαλιγγαριού, η οποία είναι πασίγνωστη για την αναπλαστική και αντιγηραντική της δράση. Η αλλαντοϊνη φαίνεται να επιταγχύνει την φυσική αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας.

Η αλλαντοϊνη που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρή και παρασκευάζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Χρησιμοποιείται σε ποσοστό 0,5-1,0% σε όλα τα καλλυντικά που περιέχουν νερό (είναι υδατοδιαλυτή). Είναι ιδανικό συστατικό για ενυδατικές κρέμες, body milks, οδοντόκρεμες, σαμπουάν κ.ο.κ.

Για να μάθετε πως να χρησιμοποιήσετε την αλλαντοΐνη για να παρασκευάσετε μια απολεπιστική μάσκα και μια κρέμα νυκτός με άλφα υδροξέα πατήστε εδώ.

Δείτε επίσης

Καυστική Σόδα 1kg
€ 4,50
Ουρία 100gr
€ 4,90
Neodermyl (Πεπτίδια χαλκού με αμινοξέα) 10ml
€ 29,90
Polysorbate 20 (Tween) 100ml
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή