Κόκκινο Οξείδιο του Σιδήρου (Red Iron Oxide) 50gr Nature & Body

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3187
Είδος Οξείδια
Βάρος 50 gr
Προέλευση Spain
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431904013
Τα οξείδια του σιδήρου είναι χημικές ενώσεις που αποτελούνται από σίδηρο και οξυγόνο. Είναι ραφιναρισμένα έτσι ώστε να αφαιρεθούν οι ακαθαρσίες που αρχικά περιέχουν και να είναι κατάλληλα για καλλυντική χρήση. Πρόκειται για χρωστικές υψηλής ποιότητας και καθαρότητας και μπορούν να ενσωματωθούν σε όλων των ειδών τα προϊόντα, μιας και ακολουθούν όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα σχετικά με την ασφάλεια των καλλυντικών καθώς και των πρώτων υλών. Όλα τα οξείδια είναι ματ χρωστικές, με γήινες αποχρώσεις οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν χρώμα σε προϊόντα μακιγιάζ, σαπούνια ή κεριά.

Το κόκκινο οξείδιο σιδήρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σκιές, ρουζ, κραγιόν ή άλλα προϊόντα για τα χείλη. Είναι πολύ χρήσιμο ως πρώτη ύλη σε ένα καλυπτικό makeup ή πούδρα για όλους τους τόνους δέρματος, αλλά χρησιμοποιείται σε πολύ μικρότερη ποσότητα σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χρωστικές, μιας και είναι πολύ μικρή η περιεκτικότητα του κόκκινου χρώματος στα δέρματα. Μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί για να δώσει κόκκινο/τερακότα χρώμα στα φυσικά σαπούνια ή στα σαπούνια melt & pour.Για να το ενσωματώσετε στο φυσικό σαπούνι διαλύστε το πρώτα σε μια μικρή ποσότητα ελαίου πχ. ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο.

Χρησιμοποιείστε το σε μικρή ποσότητα, μιας και είναι μια πολύ συμπυκνωμένη χρωστική. Εάν θα φτιάξετε makeup ή πούδρα θυμηθείτε να ανακατέψετε πολύ καλά όλες τις σκόνες βάσης σε ένα γουδί ή ένα μύλο.

Διατηρείται καλά κλεισμένο σε σκιερό και ξηρό περιβάλλον για περίπου 3 χρόνια.

Δείτε επίσης

Manganese Violet 50gr
€ 3,90
Ultramarine Pink Oxide 50gr
€ 3,90
Brown Iron Oxide 50gr
€ 3,90
Chromium Green Oxide 50gr
€ 3,90
Ultramarine Blue 50gr
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή