Αλεύρι Ρυζιού (Rice NS) 50gr

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 3192
Είδος Πούδρες Βάσης
Βάρος 50 gr
Προέλευση Spain
Εταιρεία Nature & Body
Πρόκειται για ένα αλεύρι ρυζιού ειδικά παρασκευασμένο για καλλυντική χρήση. Είναι μια ιδιαίτερα ελαφριά σκόνη βάσης η οποία δεν κλείνει τους πόρους του δέρματος, δίνει μια απαλή υφή και ένα ματ τελείωμα, προσφέροντας παράλληλα και μια ελαφριά κάλυψη από σημάδια και κοκκινίλες. Το αλεύρι ρυζιού έχει ένα PH πολύ κοντά στο 5,5, είναι δηλαδή παρόμοιο με το PH του δέρματος, γι’ αυτό το λόγο είναι πολύ απαλό και φιλικό για το δέρμα και το βλεννογόνο. Αυτό το κάνει ιδανικό για δέρματα ευαίσθητα, που αντιδρούν εύκολα και κάνουν ερεθισμούς.

Μπορείτε να το δουλέψετε είτε μαζί με άλλες σκόνες βάσης σε προϊόντα κάλυψης και λάμψης, είτε μόνο του σαν ένα primer, κάτω από τη σκιά ή το makeup σας. Λόγω της μικροκρυσταλλικής δομής του, μπορεί να αναμιχθεί πολύ καλά με όλες τις σκόνες βάσης, αφήνοντας στο δέρμα μια αίσθηση μεταξιού.

Το αλεύρι ρυζιού είναι εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή νομοθεσία για ασφαλή χρήση σε όλων των ειδών τα καλλυντικά προϊόντα. Διατηρείται καλά κλεισμένο σε σκιερό και ξηρό περιβάλλον για περίπου 3 χρόνια.

Δείτε επίσης

Στεατικό Μαγνήσιο 50gr
€ 3,90
Πούδρα Μεταξιού 10gr Nature & Body
€ 4,90
Sericite Mica (Σερικιτης) 100gr
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή