Plum Melt & Pour 50ml

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5891
Είδος Χρωστικές
Βάρος 50 ml
Εταιρεία Nature & Body
Προέλευση United Kingdom
Τα χρώματα MP (Melt & Pour Process) που σας προσφέρουμε στα Sensities, είναι ειδικά σχεδιασμένα για σαπούνια που παρασκευάζονται με τη μέθοδο Melt & Pour.

Το Plum MP είναι ένα φωτεινό και "ζωντανό" δαμασκηνί.

Όλα τα χρώματα MP που προσφέρονται από το Sensities είναι εκπληκτικής ποιότητας και απόδοσης. Υπολογίστε πως απαιτούνται περίπου 5ml για τον χρωματισμό κάθε κιλού Βάσης Σαπουνιού. Το Violet MP είναι εντελώς άοσμο, έχει pH 7,0 και είναι απόλυτα υδατοδιαλυτό.

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το Plum MP φροντίστε να ανακινήσετε καλά το μπουκαλάκι πριν από κάθε χρήση. Χρησιμοποιήστε maximum 7ml ανά κιλό Βάσης Σαπουνιού και ανακατέψτε καλά μέσα στο μείγμα σας.

Βάσεις Σαπουνιών οι οποίες έχουν πολύ σκούρο χρώμα (λ.χ. εκείνες που παρασκευάζονται με μεγάλη συμμετοχή ελαιόλαδου ή ανεπεξέργαστου λαδιού Αβοκάντο), δεν θα "χρωματιστούν" το ίδιο με Βάσεις Σαπουνιών που παρασκευάζονται από "ανοιχτόχρωμα" έλαια.

Σας προτείνουμε, πάντοτε να "δοκιμάζετε" τα χρώματα ΜP σε μία μικρή ποσότητα Βάσης, προκειμένου να διαπιστώσετε την "τελική απόχρωση".

Τα χρώματα ΜP δεν είναι κατάλληλα για τον "χρωματισμό" κεριών και Lip Balms.

Τα χρώματα ΜP που προσφέρονται από τα Sensities είναι πολύ υψηλής ποιότητας και από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά. Θα χαρίσουν στα σαπούνια σας "καθαρό" και "λαμπερό" χρώμα, ενώ παράλληλα θα σας "διευκολύνουν" στις "προσμίξεις" σας - η χρήση τους είναι ιδιαίτερα απλή. Σας παραδίδονται σε φαρμακευτικό μπουκαλάκι των 50ml.

Δείτε επίσης

Blue Melt & Pour 50ml
€ 5,90
Green Melt & Pour 50ml
€ 5,90
Indigo Melt & Pour 50ml
€ 7,90
Lime Melt & Pour 50ml
€ 3,90
Blue Cold Process 50ml
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή