Polyhydroxy Αcids (Πολυυδροξυοξέα) 30ml Nature & Body

€ 15,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9116
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 30 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
INCI name: Aqua, Glycerin, Gluconolactone, Mel, Lactobionic acid

Πρόκειται για ένα 100% φυσικό ενεργό συστατικό, η σύνθεση του οποίου περιλαμβάνει τα βιοτεχνολογικά πολυυδροξυ-οξέα (PHAs) γλυκονολακτόνη και λακτοβιονικό οξύ, σε συνδυασμό με μέλι. Διαθέτει σημαντική απολεπιστική αποτελεσματικότητα συγκρίσιμη με τα AHAs, ενώ δεν προκαλεί ερεθισμό.
Παράλληλα, είναι μια φυσική θεραπεία, απολέπισης, ανάπλασης, ενυδάτωσης, ανανέωσης και εξομάλυνσης της επιδερμίδας, η οποία είναι συμβατή με όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και τους πιο ευαίσθητους.

Ακριβώς όπως τα άλφα υδροξυοξέα (AHAs), τα πολυυδροξυοξέα (PHAs) είναι αποτελεσματικά κερατολυτικά χωρίς ερεθιστικές επιδράσεις, λόγω του μεγαλύτερου μοριακού μεγέθους της δομής τους, με πολλαπλές ομάδες υδροξυλίου, οι οποίες καθιστούν τη δράση τους καλύτερα ανεκτή.

Το λακτοβιονικό οξύ υποστηρίζει τη διαδικασία απολέπισης, λειαίνει και μαλακώνει τη δομή της επιδερμίδας και διατηρεί το κατάλληλο επίπεδο ενυδάτωσής της, ενώ χάρη στη σύνθεση της πλούσιας σε αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες γαλακτόζης, καταπραΰνει και τους τυχόν ερεθισμούς της. Επιπλέον, δρώντας συνδυαστικά με τη γλυκονολακτόνη, τα δύο αυτά ενεργά συστατικά ενυδατώνουν και καθαρίζουν το δέρμα και ενισχύουν τον λιπιδικό φραγμό και τα αιμοφόρα αγγεία, αποτρέποντας τη φωτογήρανση, εξομαλύνοντας το χρώμα και επιταχύνοντας την αναγέννηση του δέρματος. Τέλος, η καθαριστική, αναγεννητική, ενυδατική και αντιφλεγμονώδη δραση του μελιού, θρέφει εντατικά, αναπλάθει και λειαίνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την λεία και απαλή.

Κατάλληλο για εφαρμογή σε προϊόντα απολέπισης για ευαίσθητες περιοχές (χείλη και γύρω από τα μάτια) και για ευαίσθητο δέρμα, για δερματίτιδα, ροδόχρου ακμή.

Υδατοδιαλυτό. Προστίθεται στην υδατική ή τελική φάση.

Χρήση: 1-5% για ενυδάτωση
5-10% για απολέπιση

Δείτε επίσης

Guar Gum 100gr
€ 5,90
Βόρακας 1Kg
€ 5,00
Κισσός (Common Ivy) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body hedera helix
€ 4,90
Olive Squalane 30ml
€ 7,90
Matrixyl Morphomics (Λιποπεπτίδιo)10ml Nature & Body
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή