Μάνγκο Σκόνη 100gr

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2271
Είδος Πούδρες
Βάρος 100 gr
Προέλευση United Kingdom
Η Σκόνη Μανγκο (Mango Powder) προέρχεται από την επεξεργασία (spray-dried mangoes) των καρπών του φυτού Mangifera Indica, του γνωστού μας Μανγκο.

Η σκόνη Μανγκο είναι πλούσια σε Βιταμίνες Α και C, καθώς και σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία όπως είναι το Ασβέστιο, ο Φώσφορος, το Σίδηρο και το Κάλιο. Η σκόνη Μάνγκο αποτελεί μία φυσική πηγή "τροφής" για την επιδερμίδα - ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας.

Η σκόνη Μανγκο αποτελεί ιδανικό συστατικό για μάσκες προσώπου, Body Wraps, Scrubs και για σαπούνια (Cold and Hot process Soaps). Χαρίζει στα "home-made" προϊόντα το υπέροχο άρωμα του φρέσκου Μανγκο, ενώ παράλληλα "θρέφει" και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Όλες οι φυτικές σκόνες φρούτων που προσφέρονται από το Sensities είναι 100% καθαρές και δεν περιέχουν χημικά συστατικά και είναι αποκλειστικά για καλλυντική χρήση.Προσφέρονται συσκευασμένες σε διάφανο σακουλάκι.

Οι φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities ενδέχεται να "σβολιάσουν" ή να "σκληρύνουν". Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα φυτικά ζάκχαρα απορροφούν εύκολα υγρασία. Συνήθως αυτό αποφεύγεται με τη προσθήκη της ουσίας Maltodextrin - η οποία δεν χρησιμοποιείται στις φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities (είναι εντελώς απαλλαγμένες από χημικά συστατικά). Το "σβόλιασμα" δεν επηρεάζει, σε καμία περίπτωση, την ποιότητα των προϊόντων (παρά μόνο από "αισθητικής άποψης").

Δείτε επίσης

Φύκια Bladderwrack 100gr
€ 4,90   € 3,90
Φύκια Κελπ (Premium Kelp Powder) 100gr Health Trade
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή