Τσάι Πράσινο Σκόνη

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2418
Είδος Πούδρες
Βάρος 100 gr
Προέλευση Japan
To Πράσινο Τσάϊ προέρχεται από την επεξεργασία των φύλλων του φυτού Camellia sinensis. Ιστορικά, η χρήση του εντοπίζεται για πρώτη φορά στη Κίνα - όπου και καταναλώνεται για περισσότερα από 4.000 χρόνια (και από την οποία προέρχεται σήμερα το 81,0% της παγκόσμιας παραγωγής). Έχει συνδεθεί στενά με τη κουλτούρα και με τις συνήθειες πολλών Ασιατικών λαών, ενώ στη Δύση έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές την τελευταία δεκαετία.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης των Η.Π.Α. το 2007, η περιεκτικότητα σε φλαβονοειδή (αντιοξειδοτικών) μίας ποσότητας πράσινου τσαγιού είναι μεγαλύτερη από οποιοδήποτε ανάλογη ποσότητα "παραδοσιακών" προϊόντων - όπως είναι οι χυμοί φρούτων και λαχανικών και το κρασί. Η περιεκτικότητα του εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού σε αντιοξειδοτικά, είναι έως και 20 φορές μεγαλύτερη από εκείνη της βιταμίνης C.

Όταν χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, το πράσινο τσάϊ φαίνεται να έχει πάρα πολλές θετικές επιδράσεις. Μεταξύ τους, οι πιο σημαντικές είναι η αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας, η βελτίωση της ελαστικότητας της, ο περιορισμός των δερματοπαθειών και η καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών (free radicals) που ευθύνονται για το 90% των "σημαδιών γήρανσης".

To πράσινο τσάϊ σε σκόνη που προσφέρεται από την Ethereal Nature, αποτελεί σημαντικό συστατικό premium καλλυντικών και σαπουνιών και είναι αποκλειστίκα για καλλυντική χρήση. Είναι 100% καθαρό πράσινο τσάι και δεν περιέχει χημικά συστατικά.

Δείτε επίσης

Σμέουρο Σκόνη 100gr
€ 14,90
Κατσικίσιο Γάλα Σκόνη
€ 5,90
Μέλι Σκόνη
€ 7,90
Φύκια Bladderwrack
€ 4,90   € 3,90
Μάνγκο Σκόνη
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή