10 Μικρές σοκολάτες

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4827
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Υλικό Σιλικόνη
Διαστάσεις 25 cm × 18 cm
Προέλευση United Kingdom
Οι φόρμες σιλικόνης είναι κατάλληλες για μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την σαπωνοποιία, την κηροπλαστική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι άριστης ποιότητας, 100% μή τοξικό, χωρίς οσμές ή γεύση, κατάλληλο για τρόφιμα, ασφαλές σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε σοκολατάκια, ζελεδάκια, στιλάτα παγάκια για τα ποτά σας, αλλά και ξεχωριστά σαπούνια και κεριά σε μοναδικά σχήματα, εύκολα και γρήγορα!

Η φόρμα σιλικόνης “Μικρή σοκολάτα” με 10 μπάρες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή διαφόρων ειδών σοκολάτας, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ιδιαίτερο" σχήμα. Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος κάθε "μπάρας" είναι περίπου 33gr.

Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης “Μικρή σοκολάτα” με 10 μπάρες είναι 25cm x 18cm. Η κάθε μπάρα έχει διαστάσεις 8,0cm x 4,0cm και βάθος 1,0cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλες για φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και κατάψυξη(από -40οC μέχρι 230οC). Διαθέτουν εύκαμπτο καλούπι με εύκολη αποκόλληση, καθαρίζουν εύκολα με χλιαρό νερό, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA

Προτείνεται η αποφυγή χρήσης σκληρών σφουγγαριών.

Δείτε επίσης

55 μικρές ροζ καρδούλες
€ 5,90
10 μικρές καρδιές
€ 7,90
Καλούπια 3D σετ Gem Stones - 3 τεμάχια
€ 12,90
Μονό φoρμάκι cup cake
€ 2,90
4 Τετράγωνα Φαρδιά
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή