Λατινικό Αλφάβητο 30 κυψέλες

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4835
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Υλικό Σιλικόνη
Διαστάσεις 17,0 cm × 13,5 cm
Προέλευση United Kingdom
Οι φόρμες σιλικόνης είναι κατάλληλες για μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την σαπωνοποιία, την κηροπλαστική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι άριστης ποιότητας, 100% μη τοξικό, χωρίς οσμές ή γεύση, κατάλληλο για τρόφιμα, ασφαλές σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε σοκολατάκια, ζελεδάκια, στιλάτα παγάκια για τα ποτά σας, αλλά και ξεχωριστά σαπούνια και κεριά σε μοναδικά σχήματα, εύκολα και γρήγορα!

Η φόρμα σιλικόνης “Λατινικό Αλφάβητο” με 26 γράμματα και 4 κενές κυψέλες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσετε μοναδικά σοκολατάκια, ατομικά γλυκά, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ιδιαίτερο" ύφος. Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος κάθε "κυψέλης" είναι περίπου 6gr.

Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης Λατινικό Αλφάβητο” με 26 γράμματα και 4 κενές κυψέλες είναι 17,0cm x 13,5cm. Το κάθε γράμμα έχει διάμετρο 2,2cm και βάθος 1,7cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλες για φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και κατάψυξη(από -40οC μέχρι 230οC). Διαθέτουν εύκαμπτο καλούπι με εύκολη αποκόλληση, καθαρίζουν εύκολα με χλιαρό νερό, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA

Προτείνεται η αποφυγή χρήσης σκληρών σφουγγαριών.

Δείτε επίσης

8 Ντόνατ Μικρά Φόρμα
€ 9,90
8 Θαλασσινά Σχέδια Φόρμα
€ 6,90
8 μικρά θαλάσσια ζώα
€ 5,90
6 Ημισφαίρια Φόρμα
€ 11,90
20 Παραλληλόγραμμα Φόρμα
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή