4 γεωμετρικά σχέδια (οβάλ, τετράγωνο, καρδιά, στρογγυλό)

Τιμή e-shop:
€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6630
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Προέλευση United Kingdom
Υλικό Σιλικόνη
Διαστάσεις 16,5 cm × 17,5 cm
Οι φόρμες σιλικόνης είναι κατάλληλες για μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την σαπωνοποιία, την κηροπλαστική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι άριστης ποιότητας, 100% μη τοξικό, χωρίς οσμές ή γεύση, κατάλληλο για τρόφιμα, ασφαλές σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε σοκολατάκια, ζελεδάκια, στιλάτα παγάκια για τα ποτά σας, αλλά και ξεχωριστά σαπούνια και κεριά σε μοναδικά σχήματα, εύκολα και γρήγορα!

Η φόρμα “ 4 γεωμετρικά σχέδια” (οβάλ, τετράγωνο, καρδιά, στρογγυλό) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσετε σοκολάτες, τάρτες, μπισκότα, ατομικά γλυκά, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ξεχωριστό" ύφος.
Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος της κάθε “κυψέλης" είναι περίπου 180gr.

Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης “4 γεωμετρικά σχέδια” είναι 16,5cm x 17,5cm., Οι διαστάσεις για την οβάλ κυψέλη είναι 5,5cm x 8cm για την τετράγωνη: 7cm x 7cm, για την στρογγυλή: 7cm x 7cm και για την καρδιά: 7cm x 7cm και το βάθος τους είναι 3,5cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλες για φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και κατάψυξη(από -40οC μέχρι 230οC). Διαθέτουν εύκαμπτο καλούπι με εύκολη αποκόλληση, καθαρίζουν εύκολα με χλιαρό νερό, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA
Προτείνεται η αποφυγή χρήσης σκληρών σφουγγαριών.

Δείτε επίσης

4 Μεγάλα λουλούδια
€ 9,90
15 Οβάλ Κυψέλες
€ 14,90
6 Ημισφαίρια Φόρμα
€ 11,90
6 ανάγλυφες χιονονιφάδες
€ 9,90
4 Ανάγλυφα Σχέδια με Αγγελάκι
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή