6 ανάγλυφοι μονόκεροι

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6891
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Υλικό Σιλικόνη
Διαστάσεις 26 cm × 16 cm
Προέλευση United Kingdom
Οι φόρμες σιλικόνης είναι κατάλληλες για μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την σαπωνοποιία, την κηροπλαστική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι άριστης ποιότητας, 100% μη τοξικό, χωρίς οσμές ή γεύση, κατάλληλο για τρόφιμα, ασφαλές σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε σοκολατάκια, ζελεδάκια, στιλάτα παγάκια για τα ποτά σας, αλλά και ξεχωριστά σαπούνια και κεριά σε μοναδικά σχήματα, εύκολα και γρήγορα!

Η φόρμα“6 ανάγλυφα αλογάκια μονόκεροι” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσετε σοκολάτες, τάρτες, μπισκότα, ατομικά γλυκά, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ξεχωριστό" ύφος.
Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος από το κάθε φορμάκι είναι περίπου 100gr.

Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης “6 ανάγλυφα αλογάκια ” είναι 26cm x 16cm. Οι διαστάσεις για το κάθε φορμάκι" είναι 7,0 x 7,0 cm το βάθος του 3,0cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλες για φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και κατάψυξη(από -40οC μέχρι 230οC). Διαθέτουν εύκαμπτο καλούπι με εύκολη αποκόλληση, καθαρίζουν εύκολα με χλιαρό νερό, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA

Προτείνεται η αποφυγή χρήσης σκληρών σφουγγαριών

Δείτε επίσης

8 μικρά θαλάσσια ζώα
€ 5,90
6 οβάλ γεωμετρικά σχέδια
€ 9,90
Μεγάλη Μωβ Τουλίπα
€ 9,90
4 ανάγλυφες καρδιές με σχέδιο ζευγάρι
€ 10,90
6 Ποντικάκια Φόρμα
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή