55 μικρές ροζ καρδούλες

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7454
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Διαστάσεις 18,4 cm × 11,0 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση United Kingdom
Οι φόρμες σιλικόνης είναι κατάλληλες για μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την σαπωνοποιία, την κηροπλαστική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι άριστης ποιότητας, 100% μη τοξικό, χωρίς οσμές ή γεύση, κατάλληλο για τρόφιμα, ασφαλές σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε σοκολατάκια, ζελεδάκια, στιλάτα παγάκια για τα ποτά σας, αλλά και ξεχωριστά σαπούνια και κεριά σε μοναδικά σχήματα, εύκολα και γρήγορα!

Η φόρμα “ 55 μικρές, ροζ καρδούλες ” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσετε σοκολατάκια, μικρά μπισκότα, ατομικά γλυκά, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ξεχωριστό" ύφος.
Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος της κάθε “κυψέλης" είναι περίπου 2,2gr.,

Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης “55 μικρές, ροζ καρδούλες ”είναι 18,4cm x 11,0cm.
Οι διαστάσεις της κάθε “κυψέλης" είναι 1,5cm x 1,5cm και το βάθος της περίπου 1,2cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλες για φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και κατάψυξη(από -40οC μέχρι 230οC). Διαθέτουν εύκαμπτο καλούπι με εύκολη αποκόλληση, καθαρίζουν εύκολα με χλιαρό νερό, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA

Δείτε επίσης

6 Πεταλούδες Φόρμα
€ 12,90
6 Ημισφαίρια Φόρμα
€ 11,90
Κέικ Ατομικό Φόρμα
€ 3,90
15 Μικρά Αστέρια
€ 7,90
6 λουλούδια φόρμα
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή