4 λουλούδια σε στρογγυλά φορμάκια

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7455
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Διαστάσεις 16,7 cm × 16,7 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση United Kingdom
Οι φόρμες σιλικόνης είναι κατάλληλες για μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την σαπωνοποιία, την κηροπλαστική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι άριστης ποιότητας, 100% μη τοξικό, χωρίς οσμές ή γεύση, κατάλληλο για τρόφιμα, ασφαλές σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε σοκολατάκια, ζελεδάκια, στιλάτα παγάκια για τα ποτά σας, αλλά και ξεχωριστά σαπούνια και κεριά σε μοναδικά σχήματα, εύκολα και γρήγορα!

Η φόρμα “4 ανάγλυφα λουλούδια” σε στρογγυλά φορμάκια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσετε σοκολατάκια, μικρά μπισκότα, ατομικά γλυκά, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ξεχωριστό" ύφος.
Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος της κάθε φόρμας είναι περίπου 90gr.

Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης “4 ανάγλυφα λουλούδια”είναι 16,7cm x 16,7cm. Οι διαστάσεις της κάθε φόρμας είναι 6,8cm x 6,8cm και το βάθος της περίπου 3cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλες για φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και κατάψυξη(από -40οC μέχρι 230οC). Διαθέτουν εύκαμπτο καλούπι με εύκολη αποκόλληση, καθαρίζουν εύκολα με χλιαρό νερό, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA

Προτείνεται η αποφυγή χρήσης σκληρών σφουγγαριών.

Δείτε επίσης

20 Παραλληλόγραμμα Φόρμα
€ 9,90
6 Γεωμετρικά σχέδια Οβάλ Πλακέ
€ 11,90
4 ανάγλυφες καρδιές με σχέδιο ζευγάρι
€ 10,90
Κέικ Ατομικό Φόρμα
€ 3,90
4 Ανάγλυφα “One Leaf "
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή