12 μικρές πλάκες σοκολάτας

Τιμή e-shop:
€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8235
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Υλικό Σιλικόνη
Διαστάσεις 21 cm × 11 cm
Προέλευση United Kingdom
Οι φόρμες σιλικόνης είναι κατάλληλες για μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την σαπωνοποιία, την κηροπλαστική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι άριστης ποιότητας, 100% μη τοξικό, χωρίς οσμές ή γεύση, κατάλληλο για τρόφιμα, ασφαλές σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε σοκολατάκια, ζελεδάκια, στιλάτα παγάκια για τα ποτά σας, αλλά και ξεχωριστά σαπούνια και κεριά σε μοναδικά σχήματα, εύκολα και γρήγορα!

Η φόρμα “12 μικρές πλάκες σοκολάτας ” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσετε σοκολάτες, τάρτες, μπισκότα, ατομικά γλυκά, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ξεχωριστό" ύφος.
Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος της κάθε "πλάκας" είναι περίπου 5gr.

Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης “12 μικρές πλάκες σοκολάτας ” είναι 21cm x 11cm. Οι διαστάσεις κάθε “πλάκας” είναι 3,8cm x 2,7cm και το βάθος της 0,5cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλες για φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και κατάψυξη(από -40οC μέχρι 230οC). Διαθέτουν εύκαμπτο καλούπι με εύκολη αποκόλληση, καθαρίζουν εύκολα με χλιαρό νερό, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA

Προτείνεται η αποφυγή χρήσης σκληρών σφουγγαριών.

Δείτε επίσης

10 Ράβδοι σοκολάτας
€ 9,90
8 κυλινδρικά φορμάκια
€ 9,90
6 τετράγωνα Σφηνοτουβλάκια Lego
€ 13,90
4 Ανάγλυφα “One Leaf "
€ 12,90
Καλούπι Ξύλινο 1kg+
€ 22,90
Επιστροφή στην κορυφή