Βάση με Γάλα Γαϊδούρας (SLS Free) 11,5 kg

€ 122,50


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6133
Είδος Βάσεις Σαπουνιών
Προέλευση EU
Βάρος 11,5 kg
Λευκή Βάση Σαπουνιού (melt and pour), φυτικής προέλευσης, εμπλουτισμένη με Γάλα Γαϊδούρας, ιδανική για την παραγωγή αγνών, χειροποίητων σαπουνιών για παιδικά, ευαίσθητα ή δέρματα με προβλήματα όπως δερματίτιδα, έκζεμα κ.α, αλλά και για ώριμες επιδερμίδες.

Το Γάλα Γαϊδούρας θεωρείται σημαντικός ενυδατικός παράγοντας με πλούσιες θεραπευτικές, θρεπτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες για το δέρμα. Η υψηλή περιεκτικότητά του σε φωσφολιπίδια, πρωτεΐνες και βιταμίνες το καθιστούν ένα από τα καλύτερα αντιρυτιδικά και αντιγηραντικά συστατικά, με εξαιρετικά αποτελέσματα στην ανάπλαση της επιδερμίδας, η οποία έχει εμφανίσει τις πρώτες λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Η Λευκή Βάση με Γάλα που σας προσφέρουμε στα Sensities είναι σε στερεή μορφή και έχει "καθαρό" άσπρο χρώμα το οποίο παραμένει εξαιρετικά σταθερό ακόμη και όταν διατηρείται σε υψηλή θερμοκρασία για παρατεταμένη χρονική περίοδο.
Η Βάση ανήκει στην κατηγορία των σκληρών βάσεων σαπουνιού, "λειώνει" στους 75οC (melting point), μπορεί πολύ εύκολα να "επεξεργαστεί", ενώ παράγει εξαιρετικό αφρισμό. Το άρωμα της είναι ήπιο σε ένταση και ιδιαίτερα ευχάριστο, ενώ η υψηλή περιεκτικότητά της σε γλυκερίνη χαρίζει μοναδική αίσθηση απαλότητας στο δέρμα.

Η Λευκή Βάση Σαπουνιού με Γάλα Γαϊδούρας μπορεί να "εμπλουτιστεί" με υλικά της αρεσκείας σας, όπως: αιθέρια έλαια, βότανα, χρωστικές ουσίες, φυτικά έλαια και βούτυρα κ.ο.κ, για τη δημιουργία των δικών σας μοναδικών, χειροποίητων προϊόντων και είναι μία από τις καλύτερες βάσεις που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Aqua, Glycerin, Donkey Milk, Propylene Glycol, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Stearate, Sodium Laurate

Δείτε επίσης

Βάση λευκή με Βούτυρο Καριτέ 500gr
€ 3,60
Ultra White SLS & SLES free 7.5 Kg
€ 45,00
Βάση με Ενεργό άνθρακα 500gr
€ 3,60
Βάση Διαφανής (SLS Free) 500gr
€ 3,80
Βάση με Κατσικίσιο Γάλα (SLS Free) 500gr
€ 3,60
Επιστροφή στην κορυφή