Βάση με Λάσπη Νεκράς Θάλασσας 500gr

€ 3,80 € 3,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8772
Είδος Βάσεις Σαπουνιών
Βάρος 500 gr
Προέλευση Israel
Βάση Σαπουνιού (melt and pour), φυτικής προέλευσης, εμπλουτισμένη με Λάσπη Νεκράς Θάλασσας, ιδανική για την παραγωγή αγνών, χειροποίητων σαπουνιών προσώπου και σώματος, για ευαίσθητα ή ακνεϊκά δέρματα, καθώς και για επιδερμίδες με προβλήματα όπως δερματίτιδα, έκζεμα κ.α.

Πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία, η Λάσπη Νεκράς Θάλασσας, καθαρίζει και απολεπίζει σε βάθος το δέρμα, απομακρύνοντας τις τοξίνες, τους ρύπους και το σμήγμα που φράζουν τους πόρους, ενώ παράλληλα ενισχύει την αναγέννηση των ιστών και των κυττάρων, αφήνοντάς την επιδερμίδα λεία, απαλή και μεταξένια. Επιπλέον, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και την προμήθεια οξυγόνου στο δέρμα, προσδίδοντας μια ανακουφιστική και χαλαρωτική αίσθηση στην επιδερμίδα.

Η Βάση Σαπουνιού με Λάσπη Νεκράς Θάλασσας που σας προσφέρουμε στο Sensities είναι σε στερεή μορφή, έχει αδιαφανές, μαύρο χρώμα και μια ελαφριά οσμή λάσπης, Υπόκειται πολύ εύκολα σε “επεξεργασία”, προσφέροντάς σας μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων. Κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας παράγει εξαιρετικό αφρισμό και χαμηλή υγροσκοπική αξία.
Συνιστάται να λιώσει σε διπλής επίστρωσης ταψί και να μην ξεπεράσει τους 75-80 °C.
Σημείο τήξης 43°C. Στερεοποίηση: πιο αργά από 60/40.

Η Βάση Σαπουνιού με Λάσπη Νεκράς Θάλασσας μπορεί να "εμπλουτιστεί" με υλικά της αρεσκείας σας, όπως: αιθέρια έλαια, βότανα, χρωστικές ουσίες, φυτικά έλαια και βούτυρα κ.ο.κ, για τη δημιουργία των δικών σας μοναδικών, χειροποίητων προϊόντων και είναι μία από τις καλύτερες βάσεις που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Περιέχει τα "κλασσικά" συστατικά μίας premium φυσικής βάσης:
Aqua, ceteareth25, propylene glycol, glycerin, sucrose,
Sodium laurate, sodium stearate, Mud, sodium palamitate, Sodium
myristate, sodium chloride, stearic acid, lauric acid, tetra sodium
EDTA, BHT, tocopherol aceatate.

Δείτε επίσης

Natural Ultra White Soap Base 7.50Kg
€ 45,00
Βάση Διαφανής με Αλόη 7,5Kg
€ 45,00
Βάση Λευκή SLS Free 7,5 Kg
€ 42,50
Βάση λευκή με Βούτυρο Καριτέ 500gr
€ 3,60
Βάση με Ενεργό άνθρακα 500gr
€ 3,60
Επιστροφή στην κορυφή