Εργαστήρι: Παρασκευή προϊόντων μακιγιάζ

Αποτελείται από 3 σεμινάρια που περιλαμβάνουν εκπαίδευση πάνω στην παρασκευή προϊόντων, όπως make up, πούδρες, ρουζ, concealer, μολύβια, κραγιόν κ.α.

Δήλωση συμμετοχής 69 76 85 16 06
Κόστος συμμετοχής € 100,00

Τα σεμινάρια του μακιγιάζ απευθύνονται σε άτομα, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, που ενδιαφέρονται να παρασκευάσουν τα δικά τους προσωπικά, εξειδικευμένα και εξατομικευμένα προϊόντα μακιγιάζ.

Το σεμινάριο αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα, όχι μόνο να μάθετε να φτιάχνετε φυσικά, απαλλαγμένα από χημικά και συντηρητικά προϊόντα makeup, αλλά και να επιλέγετε εσείς, με βάση το δέρμα σας, την ακριβή απόχρωση, κάλυψη και εμφάνιση που θέλετε να έχουν τα προϊόντα μακιγιάζ σας!

Ο κύκλος του μακιγιάζ αποτελείται από 3 ενότητες.
Ενότητα 1: Παρασκευή προϊόντων βάσης όπως compact make up, πούδρα και ρουζ.
Ενότητα 2: Παρασκευή προϊόντων μακιγιάζ ματιών όπως concealer, σκιά, μολύβι ματιών.
Ενότητα 3: Παρασκευή προϊόντων μακιγιάζ χειλιών όπως μολύβι χειλιών, κραγιόν και lip gloss.

Στην πρώτη ενότητα θα μάθουμε τι σημαίνει ο όρος mineral- makeup. Θα δούμε όλες τις πρώτες ύλες που έχουμε στη διάθεσή μας για να φτιάχνουμε φυσικά προϊόντα μακιγιάζ με χρωστικές από μέταλλα και ορυκτά και με βάσεις από φυτικά έλαια, βούτυρα και κεριά.
Πιο συγκεκριμένα θα μάθουμε πως μπορούμε να φτιάχνουμε καλυπτική πούδρα και makeup foundation και πως θα επιτύχουμε να φτάσουμε στο τόνο του δέρματός μας. Θα δούμε ακόμη πώς να φτιάχνουμε ρουζ.

Στη δεύτερη ενότητα θα μάθουμε πώς να φτιάχνουμε προϊόντα μακιγιάζ για τα μάτια. Concealer, compact σκιά και μολύβι ματιών όλα με τη χρήση φυσικών πρώτων υλών.

Στη τρίτη ενότητα θα αναλύσουμε προϊόντα μακιγιάζ χειλιών, όπως μολύβι, κραγιόν και lip gloss. Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα χρώματα της αρεσκείας τους όταν θα παρασκευάζουν τα παραπάνω προϊόντα.

Σε όλα τα σεμινάρια του κύκλου παρέχονται σημειώσεις και κάθε συμμετέχων παίρνει μαζί του τα προϊόντα που έχει παρασκευάσει στο μάθημα. Το κάθε σεμινάριο έχει διάρκεια 3,5 ωρών.

Έκπτωση για άνεργους και φοιτητές 10%.

Όλα τα σεμινάρια Sensities διεξάγονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Sensities Seminar Center, Πραξιτέλους 40, 6ος όροφος (πλησίον στάση μετρό Πανεπιστήμιο). Οι εισηγητές έχουν εξειδικευμένες γνώσεις και πολύχρονη εμπειρία στο τομέα των Homemade Cosmetics.

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής είτε τηλεφωνικά στο 697 6851 606 είτε ηλεκτρονικά στο seminars@sensities.com ή απευθείας από τη φόρμα επικοινωνίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επιστροφή στην κορυφή