250ml Μπουκάλι με Αντλία PP

€ 1,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2838
Είδος Συσκευασίες
Προέλευση Hellas
Τα μπουκάλια και δοχεία που κατασκευάζονται από PP (Polypropylene) έχουν πολλά πλεονεκτήματα όσον αφορά τη συσκευασία των καλλυντικών.

Το PP είναι γνωστό πως παρουσιάζει μεγάλη ανθεκτικότητα στις υψηλές θερμοκρασίες (μέχρι και 104C). Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν τα καλλυντικά που πρόκειται να συσκευαστούν είναι ζεστά. Το PP παρουσιάζει εξαιρετική συμπεριφορά όσο αφορά την υγρασία. Είναι σχεδόν αδύνατο να εισέλθει ή να εξέλθει υγρασία από μία φιάλη ή δοχείο PP. Οι συσκευασίες από PP μπορούν άφοβα λοιπόν και να αποστειρωθούν με χρήση ατμού.

Οι συσκευασίες από PP παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή στην επαφή με χημικές ουσίες και αιθέρια έλαια και δεν διαβρώνονται από αυτά. Έτσι το PP χρησιμοποιείται για τη συσκευασία διαβρωτικών χημικών όπως είναι η χλωρίνη, το υδροχλωρικό οξύ, τα απορρυπαντικά κ.ο.κ.

Το Μπουκάλι των 250ml έχει ύψος 19,4cm (με την αντλία ασφαλισμένη) και διάμετρο 5,0cm. Είναι "γαλακτώδες" με διάφανη αντλία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές εφαρμογές όπως λ.χ. για σαμπουάν και conditioners, για έλαια μασάζ, για body lotions κ.ο.κ. Το άνοιγμα της φιάλης (πάνω τμήμα) είναι 2,0cm σε διάμετρο. Η αντλία λειτουργεί ως δοσομετρητής για τον καθορισμό της κατάλληλης ποσότητας καλλυντικού.

Δείτε επίσης

Δοχείο για αρωματισμό χώρου 200ml
€ 3,00
Παλέτα με 4 θήκες για σκιά ματιών
€ 5,90
Βάζο γυάλινο διάφανο 100 ml
€ 1,30
Θήκη μολυβιού
€ 1,40
500ml Μπουκάλι με Αντλία PP
€ 1,20
Επιστροφή στην κορυφή