Spartan Mountain 300 by Lelex 40gr

€ 7,00


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6243
Είδος
Βάρος 40 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Lelex
Barcode 5213010515128
Ενδυναμώστε τον οργανισμό σας και χαρίστε του ευρωστία, ικμάδα και στιβαρότητα με το υπέροχο ρόφημα Gaia Lelex Τea Spartan Mountain Herbs 300, που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο άριστα ενημερωμένο κατάστημα Sensities.

Ένα υπέροχο, εύγεστο μείγμα Αχιλλέας, Κυνόροδου, Τριγωνέλας, Τριβολιού και 14 ακόμη άριστα επιλεγμένων βοτάνων, το οποίο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την ενέργεια, το σφρίγος και τη δύναμη των αρχαίων Σπαρτιατών.

Η Αχίλλεα εκτός από τις σπουδαίες αιμοστατικές της ιδιότητες θεωρείται και ένα σημαντικό ενδυναμωτικό και τονωτικό του οργανισμού.
To Άγριο Τριαντάφυλλο είναι ιδιαίτερα αναζωογονητικό, ευχάριστα όξινο και έχει ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, υψηλότερη και από τα εσπεριδοειδή. Ως εκ τούτου είναι ένα πραγματικό υπερόπλο στην μάχη κατά των κρυολογημάτων και υπέρ της ενίσχυσης της αντίστασης του οργανισμού στις λοιμώξεις.
Η Τριγωνέλλα είναι ένα φαρμακευτικό και θεραπευτικό βότανο, η χρήση του οποίου πηγαίνει πίσω στην αρχαία Ελλάδα και τη Ρώμη. Συμβάλει στην αύξηση της λεγόμενης φυσικής τεστοστερόνης, ωφελεί σημαντικά στη ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και ταυτόχρονα αυξάνει τη σεξουαλική ικανότητα, καθώς και την όρεξη για φυσική δραστηριότητα.
Το Τριβόλι είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές βότανο, ειδικά σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό, γιατί βοηθά την δόμηση των μυών, την αύξηση της δύναμης και της ζωτικότητας καθώς και την αποκατάσταση του οργανισμού μετά την έντονη φυσική άσκηση.

Καθαρό βάρος 40 γραμμάρια. Κάθε σακουλάκι βγάζει περίπου 80 φλιτζάνια. Συνιστώμενη δόση: Αναμειγνύετε 2gm ξηρά βότανα σε 200ml νερό. Αφήνετε 3-5 λεπτά και στη συνέχεια σουρώνετε.
Η εταιρία συμβουλεύει πριν την πόση των μειγμάτων να λάβετε τη συμβουλή του γιατρού σας καθώς κάθε οργανισμός είναι μοναδικός.

Το μείγμα περιέχει: Άγριο Τριαντάφυλλο, Αχιλλέα. Βαλσαμόχορτο, Βασιλικό, Δενδρολίβανο, Δίκταμο, Δυόσμο, φύλλα Ελιάς, Θυμάρι Κίστο, Μαραθόσπορο, Ρίγανη, Τριβόλι Τριγωνέλλα, Τσάι του, Βουνού, Φασκόμηλο, Φλισκούνι, Χαρούπι.

Από το κτήμα Γραφάκος, στις πλαγιές του Ταΰγετου και με οδηγό την αρχαία παράδοση που άφησε ο πρώτος βοτανολόγος Βασιλιάς της Μάνης, Λέλεκας, η εταιρία Lelex μάς παρουσιάζει τα νέα, βιολογικής παραγωγής μείγματα βοτάνων της, προερχόμενα όλα από την γνωστή για την μεγάλη ποικιλία της, υπέροχη ελληνική φύση.

Τα μείγματα είναι βασισμένα σε παλιές συνταγές, οι οποίες έχουν εμπλουτιστεί με τη βοήθεια νέων βοτανολογικών ερευνών και μελετών και ως εκ τούτου είναι μοναδικά και αποτελεσματικά. Η αναλογία τους είναι η ενδεδειγμένη. Τα βότανα είναι απαλλαγμένα από σάπια φυτομάζα, και περιττά μέρη του φυτού. H καλλιέργειά τους γίνεται χωρίς φυτοφάρμακα.
Οι συσκευασίες προστατεύονται από τον ήλιο, την υγρασία και την υπερβολική θερμοκρασία και σε αντίθεση με τα κοινά φακελάκια τσαγιών δεν περιέχουν υπολείμματα χημικών.

Κοινό συστατικό σε όλα τα μείγματα είναι ο Κίστος, ένα γνωστό φαρμακευτικό βότανο, πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών και άλλων βιοδραστικών συστατικών με σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες, μεταξύ των οποίων η θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος και η πρόληψη των μολύνσεων από βακτήρια και ιούς.

Δείτε επίσης

Shaman Tea 80gr Sparoza
€ 8,90
Ευστόμαχον 40gr Lelex
€ 7,00
Τσάι Antivich 40gr Lelex
€ 7,00
Shaman Tea φακελάκια by 50gr Sparoza
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή