Μίγμα Bio Τζιτζιμέντα Πορτοκάλι 30gr Grizo Prasino

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7634
Είδος Αποξηραμένα Βότανα
Προέλευση Hellas
Βάρος 40 gr
Εταιρεία Grizo Prasino
Barcode 5213009622592
Χειροποίητο Βιολογικό Βοτανικό Μίγμα Τζιτζιμέντα Πορτοκάλι από την εταιρία Grizo & Prasino με ολόκληρα φύλλα Μέντας, κομμάτια από Τζίντζερ και κομμάτια από Πορτοκάλι. Ένα πικάντικο, δροσερό μίγμα με αψιά επίγευση, γεμάτο εξωτικά, φρέσκα αρώματα, απολαυστικό και αναζωογονητικό, το οποίο θα σας τονώσει ευχάριστα και θα σας χαρίσει ευεξία.
Ένα υπέροχο, εύγεστο ρόφημα που θα δροσίσει τους γευστικούς σας κάλυκες και θα σας booστάρει με ενέργεια.

Η Μέντα είναι ιδανική επιλογή πριν τον ύπνο, καθώς δεν περιέχει καφεΐνη, ενώ, επιπλέον, λόγω της μυοχαλαρωτικής της δράσης συμβάλλει σημαντικά στην χαλάρωση του νευρικού συστήματος. Επιπλέον, η μενθόλη, το βασικό συστατικό της μέντας, βοηθά στην καταπολέμηση ιών και βακτηρίων, ενώ θεωρείται άριστο φάρμακο κατά των γαστρεντερολογικών προβλημάτων. Τέλος, το άρωμά της βελτιώνει τη μνήμη και μπορεί να φανεί χρήσιμο πριν τις εξετάσεις.

Το Τζίντζερ είναι γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του και η καθημερινή του κατανάλωση προστατεύει από τους ιούς της γρίπης και του κρυολογήματος. Επιπλέον, επιδεικνύει προστατευτική καρδιαγγειακή δράση, κινητοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, βοηθά στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος, συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία της πέψης, ενώ οι αφροδισιακές του ικανότητες είναι γνωστές εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Το Πορτοκάλι εκτός του ότι αρωματίζει υπέροχα το μίγμα, αποτελεί πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών και βιταμίνης C συμβάλλοντας στη θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος. Η περιεκτικότητά του σε Κάλιο μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων, ενώ ταυτόχρονα είναι σημαντικό και για τον εγκέφαλο, καθώς ενισχύει τις ικανότητες της μνήμης και της μάθησης. Τέλος, η πλούσια σε φυτικές ίνες σύστασή του βοηθά στην ομαλή λειτουργία του πεπτικού.
Τρόπος χρήσης: Ρίχνουμε 1,5g από το μίγμα σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό και το αφήνουμε σκεπασμένο για 5 λεπτά. Σουρώνουμε και πίνουμε 1-2 φορές την ημέρα. Αν θέλουμε το γλυκαίνουμε με μέλι.
Συσκευασία: 30γρ. Περίπου 25 φλιτζάνια ρόφημα.

Δείτε επίσης

Τριβόλι (Goat Head) 1Kg Tribulus Terrestris
€ 41,30
Ταραξάκο (Dandelion) 1Kg taraxacum officinale
€ 27,30
Αχιλλέα Βιολογική 30gr Grizo Prasino achillea millefolium
€ 6,90
Μελισσόχορτο Βιολογικό 20gr Tzekos melissa officinalis
€ 3,90   € 2,00
Μελισσόχορτο Βιολογικό 30gr Health Trade melissa officinalis
€ 2,90
Επιστροφή στην κορυφή