Δεντρολίβανο (Rosemary) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2411
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Το εκχύλισμα Δενδρολίβανου προέρχεται από την επεξεργασία του φυτού Rosemarinus officinalis. Ουσιαστικά χρησιμοποιούνται τα αποξηραμένα φύλλα του βοτάνου τα οποία εκχυλίζονται σε ηλιέλαιο.

Το εκχύλισμα δεντρολίβανου έχει πολύ ισχυρές αντιοξειδοτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται ως φυσικό συντηρητικό για την επιμήκυνση της ζωής των καλλυντικών. Συνδυάζεται πολύ καλά με όλα τα φυσικά έλαια και τα καλλυντικά βούτυρα.

Η αντιοξειδοτική δράση του εκχυλίσματος στηρίζεται σε δύο βασικά συστατικά του (Carnosic acid και carnosol) τα οποία όχι μόνο προστατεύουν τα υλικά βάσης, αλλά έχουν αποδειχτεί αποτελεσματικά και στη διατήρηση του χρώματος, του αρώματος των προϊόντων.

To εκχύλισμα δεντρολίβανου της Ethereal είναι πολύ συμπυκνωμένο και για το λόγο αυτό η προτεινόμενη συμμετοχή του σε καλλυντικά προϊόντα είναι μόλις 0,5% - 1,0%. Κατά το χειρισμό του θα πρέπει να αποφύγετε την άμεση επαφή με την επιδερμίδα, τα μάτια και το στόμα (ξεπλύνετε πολύ καλά με άφθονο νερό και σαπούνι σε περίπτωση επαφής).

Η χρήση του Εκχυλίσματος Δεντρολίβανου θα "παρατείνει" τη ζωή των σπιτικων καλλυντικων σας κατά περίπου 4-6 μήνες. Το εκχύλισμα δεντρολίβανου είναι αντιοξειδοτικό και όχι αντιβακτηριακό. Σας προτείνουμε λοιπόν να δείτε και τις ιδιότητες των συντηρητικών Germall® Plus και Optiphen®.

Δείτε επίσης

Potassium Alum (Στυπτηρία) 100gr
€ 3,00
Κετυλική Αλκοόλη 100gr
€ 3,00
Beautifeye (Silk Tree Extract) 10ml Nature & Body
€ 9,90
Καυστική Σόδα 1kg
€ 4,50
Επιστροφή στην κορυφή