Αλόη (Aloe Vera) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2756
Είδος Εκχυλίσματα Βοτάνων
Βάρος 10 ml
Ονομασία aloe barbadensis
Εταιρεία Nature & Body
Προέλευση United Kingdom
Τα φυτικά εκχυλίσματα αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά της σύγχρονης βιομηχανίας καλλυντικών. Η χρήση τους, θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε στα σπιτικα καλλυντικα σας μερικές από τις εκπληκτικές ιδιότητες των πιο ευεργετικών φυτών.

To εκχύλισμα Αλόης προέρχεται από την επεξεργασία των φύλλων του φυτού. Πρόκειται για ένα από τα πιο ευεργετικά εκχυλίσματα που υπάρχουν ,καθώς είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε βιταμίνες Α(beta-carotene και retinol), Β1 (thiamine), Β2 (riboflavin), Β3 (niacin), Β6 (pyridoxine), Β12 (cyanocobalamin), C (ascorbic acid), E (tocopherol) και σε φολικό οξύ.

Το εκχύλισμα Αλόης έχει αναπλαστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες και θρέφει την επιδερμίδα με τα πολύτιμα συστατικά του. Χρησιμοποιείται εκτεταμένα σε προϊόντα αντιγήρανσης καθώς συμβάλει στη διατήρηση της φρεσκάδας και ελαστικότητας της επιδερμίδας. Το εκχύλισμα Αλόης έχει ισχυρή αποτοξινοτική δράση (detoxifying agent) και είναι γνωστό πως συμβάλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα και στον καθαρισμό των πόρων.

Το εκχύλισμα Αλόης είναι ιδιαίτερα θρεπτικό για την επιδερμίδα καθώς - πέρα από βιταμίνες - περιέχει αμέτρητα ιχνοστοιχεία. Η "αίσθηση δροσιάς" που προσφέρει το εκχύλισμα οφείλεται στην παρουσία σαλικυλικού οξέως (salicylic acid) το οποίο έχει αντιφλεγμονώδη δράση - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εκχύλισμα Αλόης για να ενισχύσετε τη δράση καλλυντικών προϊόντων για τις μελανιές, τις εκδορές αλλά για τους μυοσκελετικούς πόνους.

Το εκχύλισμα Αλόης είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό φυτικό προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε τύπο επιδερμίδας και κάθε τύπο καλλυντικού (lotions, creams, oils, balms κ.ο.κ.). Όπως και στη περίπτωση των αιθερίων ελαίων, η συμμετοχή των εκχυλισμάτων στα καλλυντικά δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 2,0%, καθώς είναι ιδιαίτερα ισχυρά (1:3).

Δείτε επίσης

Κόλα Νατ (Kola Nut) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body cola nitida
€ 4,90
Σύμφυτο (Comfrey) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body symphytum officinale
€ 4,90
Θυμάρι (Thyme) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body thyme vulgaris
€ 4,90
Ιπποφαές (Sea Buckthorn) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body hippophae rhamnoides
€ 4,90
Πρόπολη 30ml Melira
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή