Πρόπολη 30ml by Melira

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4891
Είδος Εκχυλίσματα Βοτάνων
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Melira
Barcode 5200124184005
Βάρος 30 ml
Τα φυτικά εκχυλίσματα αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά της σύγχρονης βιομηχανίας καλλυντικών. Η χρήση τους, θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε στα σπιτικά καλλυντικά σας μερικές από τις εκπληκτικές ιδιότητες των πιο ευεργετικών φυτών.
Γνωστή ως το “αντιβιοτικό της φύσης”, η πρόπολη φημίζεται από την αρχαιότητα για τη θεραπευτική της δράση. Τα τελευταία όμως χρόνια η επιστημονική έρευνα έχει διασαφηνίσει πλήρως τις σημαντικές αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές αντιμυκητιασικές, αντι-ιικές αντισηπτικές και αναλγητικές της ιδιότητές και το θαυματουργό αυτό συστατικό έχει βρει πλήθος εφαρμογών στη σύγχρονη, θεραπευτική και κοσμετολογία.

Πλούσια σε ενεργά συστατικά, όπως φλαβονοειδή μέταλλα, βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β1, Β2, Β6), βιταμίνες C και Ε, βενζοϊκό οξύ, καφεϊκό και φερουλικό οξύ και αιθέρια έλαια, η πρόπολη είναι μοναδική πηγή υγείας. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία λοιμώξεων του αναπνευστικού, όπως φαρυγγίτιδες, ωτίτιδες, λαρυγγίτιδες, για ρευματικές αρθρίτιδες, ιώσεις, δυσλειτουργίες του κυκλοφορικού, παθήσεις εσωτερικών οργάνων, δερματίτιδες, εγκαύματα, μυκητιάσεις, , λοιμώξεις της στοματικής κοιλότητας (άφθες), παθήσεις και φλεγμονές των ματιών, ενώ έχει ευρεία χρήση και ως τοπικό αναισθητικό και παυσίπονο για πονόδοντους και προβλήματα νυχιών ή κάλων.

Το βιολογικό εκχύλισμα ελληνικής πρόπολης της βραβευμένης εταιρίας Melira είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, ο οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά και εξωτερικά, για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την ανάπλαση και επούλωση της επιδερμίδας. Μπορεί επίσης να ληφθεί με ασφάλεια μαζί με τα αντιβιοτικά που έχει συστήσει ο γιατρός σας για επιπλέον ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς τους.

Η πρόπολη δεν έχει παρενέργειες. Δεν προσβάλλει την χλωρίδα του εντέρου και αποβάλλεται από τον οργανισμό χωρίς να βλάπτει τα νεφρά και το συκώτι.
Προσοχή! Όταν χρησιμοποιείται εξωτερικά, μέχρι να στεγνώσει στο δέρμα δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με τα ρούχα, γιατί τα βάφει!
Χρήση: 15-20 σταγόνες. 3 φορές την ημέρα, σε ένα ποτήρι νερό ή χυμό.

Δείτε επίσης

Μουριά (Mulberry) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Morus Alba
€ 4,90
Μέντα (Peppermint) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Mentha Piperita
€ 4,90
Αλθαία (Marshmallow) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Althaea officinalis
€ 4,90
Ιπποφαές (Sea Buckthorn) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body hippophae rhamnoides
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή