Αγγούρι (Cucumber) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2757
Είδος Εκχυλίσματα Βοτάνων
Βάρος 10 ml
Εταιρεία Nature & Body
Ονομασία cucumis sativus
Προέλευση United Kingdom
Τα φυτικά εκχυλίσματα αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά της σύγχρονης βιομηχανίας καλλυντικών. Η χρήση τους, θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε στα σπιτικα καλλυντικα σας μερικές από τις εκπληκτικές ιδιότητες των πιο ευεργετικών φυτών.

To εκχύλισμα Αγγουριού αποτελεί ιδανική προσθήκη σε καλλυντικά προϊόντα αναδόμησης της επιδερμίδας . Η μεγάλη του περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, λιπαρά οξέα και σε αντιοξειδοτικά στοιχεία χαρίζουν στην επιδερμίδα φρεσκάδα, λάμψη, τη μαλακώνουν και αυξάνουν τα επίπεδα συγκράτησης της φυσικής υγρασίας.

Το εκχύλισμα Αγγουριού χρησιμοποιείται ευρέως σε καλλυντικά που παρασκευάζονται για την αντιμετώπιση δερματοπαθειών. Θα το βρείτε σε πάρα πολλά προϊόντα που αναφέρονται σε πανάδες και στίγματα, αλλά και σε σκευάσματα κατά της ακμής, και της δερματίτιδας. Είναι κατάλληλο για τη φροντίδα της λιπαρής επιδερμίδας και για after sun προϊόντα.

Το εκχύλισμα Αγγουριού είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό φυτικό προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο καλλυντικού (lotions, creams, oils, balms κ.ο.κ.). Όπως και στη περίπτωση των αιθερίων ελαίων, η συμμετοχή των εκχυλισμάτων στα καλλυντικά δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 2,0%, καθώς είναι ιδιαίτερα ισχυρά (1:3).

Δείτε επίσης

Αλχιμήλλη (Lady's Mantle) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body alchemilla alpha
€ 4,90
Μέντα (Peppermint) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Mentha Piperita
€ 4,90
Πρόπολη 30ml Melira
€ 11,90
Γκίνγκο (Gingo) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body ginkgo biloba
€ 4,90
Πράσινο Τσάϊ (Green Tea) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Camellia sinensis
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή