Πρόπολη στοματικό Spray 30ml Apipharm

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7341
Είδος Προϊόντα Μέλισσας
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Apipharm
Barcode 5206899000113
Ανακουφιστείτε από τα συμπτώματα του ερεθισμένου λαιμού και παράλληλα θωρακίστε αποτελεσματικά το ανοσοποιητικό σας σύστημα με το Propolis oral spray, το νέο, στοματικό και φαρυγγικό σπρέι πρόπολης της Apipharm.

Το Propolis oral spray είναι ένα γλυκολικό διάλυμα Πρόπολης για στοματική χρήση σε μορφή spray. Η χρήση γλυκερίνης αντί αλκοόλης διευκολύνει τη χρήση στη στοματική κοιλότητα. Διατηρεί όλες τις ιδιότητες της φυσικής πρόπολης και είναι αποτελεσματικό για την υγιεινή της στοματικής κοιλότητας.

Η πρόπολη είναι προϊόν που παράγουν οι μέλισσες από ρητίνες και άλλες φυτικές ουσίες σε συνδυασμό με ένζυμα που προσθέτουν οι ίδιες, προκειμένου να την χρησιμοποιήσουν για την υγιεινή και την αποστείρωση της κυψέλης, λόγω της ιδιότητας της να εξοντώνει μικρόβια, βακτήρια και ιούς.

Πλούσιο σε φλαβονοειδή, μέταλλα, βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β1, Β2, Β6), C και Ε, φαινόλες και τερπένια, ουσίες με εξαιρετικά ευεργετικές ιδιότητες στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, τη θεραπεία λοιμώξεων του αναπνευστικού, όπως φαρυγγίτιδες, ωτίτιδες, λαρυγγίτιδες, την καταπολέμηση των μολύνσεων της στοματικής κοιλότητας και του ρινοφαρυγγικού συστήματος (άφθες, ουλίτιδα, στοματίτιδα) και την αντιμετώπιση των βακτηρίων (πλάκα, τερηδόνα), το Propolis oral spray αποτελεί μοναδική πηγή υγείας, προστασίας και φροντίδας του οργανισμού.

Η υψηλή περιεκτικότητά του σε φλαβονοειδή τής προσδίδουν σημαντική αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώση δράση ενάντια στους ιούς τύπου έρπη και στους αδενοιούς, καθώς και έναντι στον σταφυλόκοκκο και στον στρεπτόκοκκο, οι οποίοι θεωρούνται υπεύθυνοι για τις μολύνσεις της στοματικής κοιλότητας. Επίσης, δρα προφυλακτικά έναντι στον ιό της γρίπης, της ηπατίτιδας Β και του έρπη ζωστήρα, ενώ αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματικό καιεανάντια στις επιθέσεις των παθογόνων μυκήτων στην επιδερμίδα, αλλά και ως τοπικό αναισθητικό και παυσίπονο για πονόδοντους και προβλήματα νυχιών ή κάλων. Τέλος, κυρίως χάρη στα αιθέρια έλαια που περιέχει συμβάλλει στην άμεση επούλωση των πληγών.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά και εξωτερικά, πάντα σύμφωνα με τις υποδείξεις του προσωπικού σας γιατρού.

Χρήση Εσωτερικά: Ψεκάστε 2-3 φορές με το ειδικό ρύγχος του φιαλιδίου στο βάθος της στοματικής κοιλότητας4 φορές την ημέρα. Μετά τον ψεκασμό αποφύγετε να πιείτε και να φάτε κάτι για 15 με 20 λεπτά. Κατάλληλο και για παιδιά.

Εξωτερικά : Μπορείτε να ψεκάσετε απευθείας στα μέρη που πάσχουν, όπως σπυράκια, μικροτραύματα, μυρμηγκιές, ιογενείς δερματικές παθήσεις, 2-3 φορές την ημέρα.

Τα προϊόντα της Apipharm είναι:
Αγνά και 100% φυσικά. Χωρίς Επεξεργασιες: Η επεξεργασία των προϊόντων πραγματοποιείται όσο πιο ήπια γίνεται. Χωρίς χημικά υπολείμματα και παράγωγα. Από μή γεννετικά τροποποιημένα φυτά που διατηρούν υψηλά την αγνότητα και την ποιότητα των προϊόντων. Με αυστηρούς συνεχείς ελέγχους, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία των προϊόντων.

Περιέχει προπυλενογλυκόλη, εκχύλισμα πρόπολης 6%, ζάχαρη, φρουκτόζη και σορβικό κάλιο.
Για χρήση κατά την εγκυμοσύνη και σε παιδιά κάτω των 3 ετών συνιστάται ιατρική συμβουλή.

Δείτε επίσης

Lipcare με πρόπολη 5.5ml by My Bee
€ 4,90
Πρόπολη Forte 30ml Apipharm
€ 18,40   € 14,90
Πρόπολη Σπρέι 30ml Macrovita
€ 11,90
Βασιλικός Πολτός Sant Organics 10gr
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή