Ροζαλίνα (Rosalina) 5% σε Τζοτζόμπα Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body

€ 9,90 € 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2588
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό Διάλυμα 5%
Βάρος 10 ml
Προέλευση Australia
Ονομασία melaleuca ericifolia
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431902651
Το αιθέριο έλαιο Rosalina προέρχεται από την απόσταξη των φύλλων του δέντρου με την επιστημονική ονομασία Melaleuca ericifolia, το οποίο ανήκει στην ίδια οικογένεια με το Τεϊόδεντρο. Φτάνει τα 9 μέτρα ύψος, είναι ανθεκτικό σε σκληρές καιρικές συνθήκες και ενδημεί στις παράκτιες περιοχές της Αυστραλίας. Το είδος αυτό περιγράφηκε για πρώτη φορά το 1797 από τον Βρετανό βοτανολόγο James Edward Smith, αλλά χρησιμοποιείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια από τους ιθαγενείς της Αυστραλίας, οι οποίοι είχαν ανακαλύψει την απόλυμαντική του δράση. Το αιθέριο έλαιό του έχει ένα ήπιο, γλυκό, ξυλώδες άρωμα, που μοιάζει με το άρωμα του τριαντάφυλλου.

Το αιθέριο έλαιο Rosalina περιέχει σημαντική ποσότητα λιναλοόλης (35-55%), η οποία το καθιστά ένα χρήσιμο απόλυμαντικό και ένα ήπιο, φυσικό φάρμακο κατά των λοιμώξεων. Συνήθως συστήνεται για τη θεραπεία των βακτηριακών λοιμώξεων, τις μυκητιάσεις, τις λοιμώξεις του αναπνευστικού, καθώς και ως τοπικό αντισηπτικό σε περιοχές του δέρματος που χρειάζονται απόλύμανση. Είναι κατάλληλο για δέρματα με εκδορές, γδαρσίματα, ερεθισμούς ή ακμή, καθώς απόλυμαίνει χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένα ήπιο αντισηπτικό καθαρισμού για τα χέρια των παιδιών. Βοηθά στην ρινική και αναπνευστική απόσυμφόρηση, όταν εισπνέεται, ή όταν χρησιμοποιείται ως λάδι για μασάζ στην περιοχή του άνω θώρακα.

Το άρωμα του αιθερίου ελαίου Rosalina επηρεάζει κυρίως την ψυχική κατάσταση των συνεσταλμένων ατόμων, δίνοντας τους το θάρρος που τους λείπει. Βοηθά τους ανθρώπους να εκφραστούν και να κερδίσουν την εκτίμηση που τους αξίζει. Επιδρά ιδιαίτερα σε εκείνους που διστάζουν να προβάλλουν τα ταλέντα και τις ικανότητές τους, δημιουργώντας την αίσθηση της ασφάλειας που θα τους επιτρέψει να απόκαλυφθούν.

Το αιθέριο έλαιο Rosalina συνδυάζεται πολύ καλά με Λεμόνι, Τεϊόδεντρο, Μέντα και Μυρτιά.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων.

Δείτε επίσης

Γαρύφαλλο Ανθός (Clove Bud) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body eugenia caryophyllus
€ 4,90
Γεράνι (Geranium) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body pelargonium graveolens
€ 49,90
Άνηθος Bio Πόσιμος 10ml Terpenic Labs Anethum graveolens
€ 11,90
Μάραθος Πικρός Πόσιμος 10ml Terpenic Labs foeniculum vulgare
€ 11,90
Ιεροβότανο Πόσιμο 10ml Terpenic Labs Salvia sclarea
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή