Καλέντουλα (Calendula) Λάδι 100ml Nature & Body

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2320
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Ονομασία calendula officinalis
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431900312
Προέλευση United Kingdom
Το λαδι Καλέντουλας (Calendula Oil) είναι πολύ γνωστό για την ευεργετική δράση του στην ανθρώπινη επιδερμίδα. Εξάγεται με εκχύλιση από τα άνθη του φυτού Calendula officinalis, που είναι πλούσια σε αιθέρια έλαια, φλαβονοειδή και καροτενοειδή με ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητες. Είναι καταπραϋντικό, ιδιαίτερα κατάλληλο για ευαίσθητες ή για λιπαρές επιδερμίδες και περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6,C και Ε. Είναι ιδανικό για το ερεθισμένο δέρμα και για τη περιποίηση δερματοπαθειών όπως είναι τα εκζέματα.

Το λάδι Καλεντούλας σπάνια χρησιμοποιείται μόνο του - κυρίως λόγω της υψηλής τιμής του. Συνήθως χρησιμοποιείται για τον εμπλουτισμό του αμυγδαλέλαιου, του σταφυλέλαιου ή του ροδακινέλαιου (σε ποσοστό 10-20%).

Το λάδι καλεντούλας προσδίδει απαλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα - για το λόγο αυτό αποτελεί βασικό συστατικό των περισσοτέρων σκευασμάτων που αντιμετωπίζουν τις ραγάδες.

Αν σας αρέσουν το Λαδι Καλέντουλας και οι ιδιότητες του, τότε αξίζει να δείτε και το απίθανο σαπούνι Καλέντουλας και μελιού.

Το Λάδι Καλέντουλας είναι ένα ιδανικό συστατικό για καλλυντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών, για lip balms και φυσικά για σαπούνια. Χρησιμοποιήστε το αυτούσιο ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια. Επίσης αποτελεί πολύ καλή βάση για προϊόντα μασάζ.

Το Λάδι Καλέντουλας Ethereal Nature που προσφέρεται από τα Sensities, είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικές ουσίες. Έχει παραχθεί με τη διαδικασία της εκχύλισης (infusion) και ως διαλύτης έχει χρησιμοποιηθεί το ηλιέλαιο (infused in refined Sunflower oil).

Δείτε επίσης

Αβοκάντο (Avocado) Βιολογικό Λάδι Unrefined 100ml Nature & Body persia gratissima
€ 9,90
Ρίγανη (Oregano) Λάδι 30ml Nature & Body origanum compactum
€ 3,90
Ροδακινέλαιο (Peach Kernel) 1Lt Nature & Body prunus persica
€ 28,90   € 23,90
Κισσός Λάδι 100ml Macrovita
€ 13,90
Ηλιέλαιο (Sunflower) Βιολογικό Λάδι 100ml Nature & Body heliathus annus
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή