Τζίντζερ Bio Πόσιμο 5ml Terpenic Labs

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5107
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Ονομασία zingiber officinale
Προέλευση Spain
Βάρος 5 ml
Εταιρεία Terpenic Labs
Barcode 8436553171515
Η πιπερόριζα ή ginger, επιστημονική ονομασία Zingiber officinale είναι ένα πολυετές φυτό της οικογένειας Zingiberaceae, εγγενές στις τροπικές περιοχές της Νοτιοανατολικής Ασίας, το οποίο φτάνει μέχρι το 1m ύψος. Το ginger δεν παράγει καρπούς, αλλά πολλαπλασιάζεται μέσω της ρίζας του, η οποία είναι πολύτιμη για το άρωμα και τη γεύση της. Έχει φύλλα στενά και επιμήκη, λουλούδια κίτρινα και ιώδη και ρίζα σκληρή και λοξή. Η θεραπευτική του αξία χάνεται στα βάθη των αιώνων. Στην αρχαία κινέζικη ιατρική, το συναντάμε σε κείμενα άνω των 2.000 ετών.

To αιθέριο έλαιο Ginger λαμβάνεται από την απόσταξη όλου του φυτού και έχει ένα ζεστό, ελαφρά όξινο και ξυλώδες άρωμα. Τα κύρια μόρια της χημειοτυπικής του σύστασης είναι: α-zingibereno 20-34%, β sesquifelandreno 5-15%, ar-κουρκουμένιο 8-10%, β-δισαβολενικό 4-6%, canfeno 5-13%, ουσίες με σημαντικές αντιφλεγμονώδεις αναλγητικές, τονωτικές και αφροδισιακές ιδιότητες.

To πόσιμο αιθέριο έλαιο Ginger της εταιρίας terpenic labs είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με σημαντική θεραπευτική δράση. Είναι κατάλληλο για την καταπολέμηση των στομαχικών διαταραχών και τη βελτίωση τς λειτουργίας του πεπτικού συστήματος. Συμβάλλει στην καλή χώνεψη, καταπολεμά τη ναυτία, τον μετεωρισμό, τη δυσκοιλιότητα, απαλύνει τα συμπτώματα του κρυολογήματος και του πονοκεφάλου, τονώνει το νευρικό σύστημα ενώ επιδεικνύει σημαντική αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική και αναλγητική δράση. Επιπλέον, πολλοί επιστήμονες πιστεύουν ότι το αιθέριο έλαιο ginger βοηθάει στη μείωση των αρθριτικών ενοχλήσεων, των ρευματισμών, των μυϊκών πόνων και της ακαμψίας, ενώ φαίνεται ότι είναι ένα ισχυρό αφροδισιακό, το οποίο και συμβάλλει στη θεραπεία της ανικανότητας και σεξουαλικής ψυχρότητας. Τόπος προέλευσης: Σρι Λάνκα.

Το αιθέριο έλαιο ginger συνδυάζεται πολύ καλά με: Δεντρολίβανο, Δυόσμο, Κάρδαμο, Lime. Προσοχή! Να μην χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων μηνών της εγκυμοσύνης.

Το εργαστήριο terpiniclabs ιδρύθηκε το 2012 στην Ισπανία από νεαρούς επιχειρηματίες και μέσα σε λίγα χρόνια έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της επιστημονικής αρωματοθεραπείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η εφαρμογή όλων των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της έρευνας με στόχο την παραγωγή προϊόντων, τα οποία βασίζουν την ευεργετική τους δράση σε φυσικά ενεργά συστατικά, - κυρίως αιθέριων ελαίων βοτανικής προέλευσης αλλά και βιοχημικώς καθορισμένων, αλλά και φυτικών ελαίων υψηλής ποιότητας.

Τα πόσιμα αιθέρια έλαια της terpiniclabs είναι 100% φυσικά βιολογικά σκευάσματα υψηλής ποιότητας και αξίας. Μπορούμε να τα λαμβάνουμε είτε προληπτικά, αφού ως προβιωτικά, τονώνουν άμεσα τον οργανισμό μας είτε και θεραπευτικά σε περίπτωση, ίωσης, γρίπης ή κρυολογήματος. Κάθε αιθέριο έλαιο διαθέτει όμως και επιπλέον ιδιότητες, οι οποίες το καθιστούν κατάλληλο για συγκεκριμένη χρήση.

Δείτε επίσης

Περγαμόντο Bio Πόσιμο 10ml Terpenic Labs citrus bergamia
€ 14,90
Βάλσαμο Περού (Peru Balsam) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body myroxylon pereirae
€ 19,90
Δυόσμος Bio 10ml Πόσιμος by Terpenic Labs menta spicata
€ 11,90
Πατσουλί (Patchouli) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body pogostemon cablin
€ 8,90   € 6,90
Μανταρίνι Κόκκινο (Tangerine) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body citrus reticulata
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή