Κατραφέι (Katrafay) 5ml Mira

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7278
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 5 ml
Ονομασία cedrelopsis grevei
Προέλευση France
Εταιρεία Mira
Barcode 3701243300373
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Το Katrafay ή Kathrafa, επιστημονική ονομασία Cedrelopsis grevei είναι ένα θαμνώδες δέντρο της βοτανικής οικογένειας Ptaeroxylaceae ενδημικό της Μαδαγασκάρης, το οποίο αναπτύσσεται στη νότια περιοχή του νησιού, σε δάση φτωχά σε νερό και φτάνει σε ύψος τα 2 m.

Το αιθέριο έλαιο Katrafay προέρχεται από απόσταξη ατμού του φλοιού του δέντρου και έχει δροσερό, ξυλώδες, βαλσαμικό άρωμα και ανοιχτό κίτρινο έως πορτοκαλί χρώμα. Οι σημαντικότερες αρωματικές ενώσεις του είναι τα σεσκιτερπένια (ισβαράνη, άλφα-κοπαένιο, δέλτα-καδένιο, άλφα-σεληνένιο και β-καρυοφυλλένιο), ουσίες με αξιοσημείωτες αντιφλεγμονώδεις, αναλγητικές, τονωτικές και αναγεννητικές ιδιότητες.

Το οργανικό αιθέριο έλαιο του Katrafay της εταιρίας MIRA είναι ένα εξαιρετικό προιόν με ισχυρή καταπραϋντική και αναλγητική δράση. Χρησιμοποιείται ως λάδι μασάζ αναμεμιγμένο με ένα ποιοτικό φυτικό λάδι βάσης (π.χ αμυγδαλέλαιο) για την ανακούφιση των πόνων στους μυς και στις αρθρώσεις, αλλά και για κάθε είδους πόνο όπως (ημικρανίες, πόνους στην πλάτη κλπ.).

Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην αντιμετώπιση πολλών δερματικών παθήσεων όπως, έκζεμα, δερματίτιδα, εγκαύματα,ερεθισμοί. Τέλος, μπορείτε να το προσθέσετε στο νερό του μπάνιου σας για την καταπολέμηση της κόπωσης μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά.
Για χρήση στο δέρμα: Αραίωση μεταξύ 1 έως 3% σε φυτικό έλαιο.

Το αιθέριο έλαιο Katrafray δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από άτομα που είναι ευαίσθητα σε αλλεργικές αντιδράσεις. Πριν από τη χρήση, κάντε αλλεργικό τεστ στην πτυχή του αγκώνα. Τα άτομα με άσθμα, επιληψία ή άλλα χρόνια προβλήματα πρέπει απαραιτήτως να ζητήσουν ιατρική συμβουλή πριν από τη χρήση.

Συνίσταται η χρήση για μικρό χρονικό διάστημα και σε χαμηλή δόση.
Συσκευασία: 5ml.

Η Mira είναι μία μικρή ομάδα τριών φίλων, των Juliette, Dorian και Andy από τη Γαλλία και τη Μαδαγασκάρη που μοιράζονται την κοινή τους αγάπη για τη γη και τον κύκλο παραγωγής της και διακατέχονται από το ίδιο πάθος για τις φυσικές πρώτες ύλες. Τα προϊόντα της εταιρίας τους είναι όλα ακατέργαστα, διατηρώντας το μέγιστο της δύναμής τους και η παραγωγή τους γίνεται με γνώμονα την αγάπη και τον σεβασμό στο περιβάλλον. Τέλος, συσκευάζονται στο εργαστήρι της εταιρίας στη Γαλλία, υπό τους αυστηρότερους ελέγχους.

Δείτε επίσης

Άνηθος Bio Πόσιμος 10ml Terpenic Labs Anethum graveolens
€ 11,90
Λεβάντα Πόσιμη 10ml Terpenic Labs Lavandula angustifolia
€ 14,90
Πορτοκάλι (Orange) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body citrus cinensis
€ 4,00   € 3,00
Επιστροφή στην κορυφή