Μανταρίνι Πράσινο 10ml Aroflora

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7331
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Ονομασία citrus reticulata blanco
Βάρος 10 ml
Εταιρεία Aroflora
Barcode 3700471002622
Το αιθέριο έλαιο του πράσινου μανταρινιού, επιστημονική ονομασία Citrus reticulata Blanco της εταιρίας Aroflora προέρχεται από απόσταξη ατμού της φλούδας του καρπού και έχει απαλό πράσινο χρώμα και δροσερό, οξύ, φρέσκο άρωμα. Οι σημαντικότερες αρωματικές ενώσεις του είναι το λιμονένιο και το γάμμα τερπινένιο, ουσίες με χαλαρωτικές, ηρεμιστικές, αντι-σπασμωδικές και αντισηπτικές ιδιότητες.

Είναι ιδανικό για την καταπολέμηση της κατάθλιψης, του άγχους, της νευρικότητας και της αϋπνίας, καθώς φαίνεται ότι ηρεμεί το συμπαθητικό νευρικό σύστημα, ενώ θεωρείται και εξαιρετικός συντονιστής του κεντρικού νευρικού συστήματος. Επιπλέον, η αντισπασμωδική του δράση το καθιστά κατάλληλο για την αντιμετώπιση της δυσπεψίας, του λόξυγκα και της αεροφαγίας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λάδι μασάζ για εξωτερική χρήση: αναμειγμένο με ένα ποιοτικό λάδι βάσης (αμυγδαλέλαιο, βερυκοκέλαιο) σε ποσοστό 5% αλλά και ως έλαιο διάχυσης, καθώς απολυμαίνει και αρωματίζει υπέροχα τον χώρο.

Προσοχή! Τα αιθέρια έλαια των εσπεριδοειδών μπορεί να προκαλέσουν φωτοευαισθησία Σε περίπτωση εξωτερικής χρήσης, να αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο και τις ακτίνες UV μετά την εφαρμογή. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Αποθηκεύστε μακριά από οποιαδήποτε πηγή θερμότητας και φωτός.

Δεν συστήνεται τους 3 πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και σε παιδιά κάτω των 36 μηνών.
Χώρα προέλευσης: Βραζιλία

Δείτε επίσης

Θυμάρι Θυμόλη Bio Πόσιμο 5ml Terpenic Labs thymus zygis
€ 11,90
Ρίγανη Vulgare Πόσιμη 10ml Terpenic Labs origanum vulgare
€ 14,90
Ραβενσάρα (Αγαθόφυλλο-Ravensara) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body ravensara aromatica
€ 9,90
Ελεμί (Elemi) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body canarium luzonicum
€ 14,90
Ευκάλυπτος Bio Πόσιμος 10ml Terpenic Labs eucalipto globulus
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή