Om Synergy 5ml Terpenic Labs

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8995
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 5 ml
Προέλευση Spain
Εταιρεία Terpenic Labs
Χαλαρώστε σώμα και πνεύμα με το Om Synergy της Terpenic Labs.
Μια υπέροχη αρωματική συνέργια που ξεχειλίζει έντονα αρώματα εσπεριδοειδών μπλεγμένα με ανατολίτικες πινελιές, η οποία θα τονώσει τις αισθήσεις σας και θα σας βοηθήσει να αποβάλετε την ένταση και την κούραση της καθημερινότητας.

Ενδείκνυται για αρωματισμό του προσωπικού σας χώρου αλλά και του χώρου εργασίας καθώς παρέχει ένα αίσθημα ηρεμίας και γαλήνης, που δεν είναι ασύμβατο με την ανάγκη να είναι κάποιος εστιασμένος στα καθήκοντά του.

Το αιθέριο έλαιο γλυκού, πικρού και πορτοκαλιού σαγκουίνι αναζωογονεί το μυαλό και το σώμα, ανεβάζει τη διάθεση, ενώ παράλληλα καταπολεμά το στρες και το άγχος. Επίσης, βοηθά στη μείωση των αρνητικών σκέψεων και προάγει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας όταν κατακλυζόμαστε από έντονα συναισθήματα. Επιπλέον, τονώνει τον εγκέφαλο και αυξάνει τη γνωστική ενέργεια, κρατώντας μας διανοητικά σε εγρήγορση.
Το άρωμα της λεβάντας βοηθάει στη χαλάρωση και την πνευματική ηρεμία.
Το υλάνγκ υλάνγκ βοηθάει στην βελτίωση της διάθεσης, την μείωση του στρες, ενώ είναι και εξαιρετικό χαλαρωτικό.

Το λάιμ καταπολεμά την κατάθλιψη, προάγει τη συγκέντρωση και τη μνήμη και μειώνει το άγχος.
Η verbena συγκαταλέγεται στα τονωτικά βότανα, αλλά ταυτόχρονα έχει την ιδιότητα να διώχνει την ένταση και το στρες προσφέροντας έναν ήρεμο ύπνο.
Το λεμόνι καθαρίζει την ατμόσφαιρα, βοηθά στην βελτίωση της συγκέντρωσης, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την καλή διάθεση.

Το φασκόμηλο βοηθά στη σωματική και πνευματική τόνωση του οργανισμού.
Η ματζουράνα (Origanum majorana) QT. Terpinen-4-ol: καταπραΰνει το νευρικό σύστημα, καταπολεμά το στρες και την υπερκινητικότητα, ενώ συμβάλλει και στην αντιμετώπιση του άγχους, της κατάθλιψης και της αϋπνίας.
Το γαρύφαλλο και η κανέλα προάγουν την πνευματική ευεξία.

Τρόπος χρήσης: Μπορείτε να απολαύσετε το άρωμά του προσθέτοντας μερικές σταγόνες σε ένα διαχύτη. Η ποσότητα του προϊόντος που θα χρησιμοποιηθεί θα εξαρτηθεί από τη μέθοδο διάχυσης.

Προσοχή! Τα αιθέρια έλαια δεν ενδείκνυνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού ή για παιδιά κάτω των 7 ετών. Εάν παίρνετε φάρμακα ή υποφέρετε από μακροχρόνια ασθένεια, συμβουλευτείτε πάντα έναν επαγγελματία υγείας.
Αποφύγετε την επαφή καθαρού αιθέριου ελαίου με τα μάτια και τους βλεννογόνους. Σε περίπτωση τυχαίας κατάποσης, ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή.

Συστατικά: Πορτοκάλι πικρό (Citrus aurantium) πορτοκάλι γλυκό (Citrus sinensis) και πορτοκάλι σαγκουίνι(Citrus sinensis), λεβάντα (Lavandula latifolia), Λάιμ (Citrus aurantifolia), λεμόνι(Citrus limonum),, υλάνγκ υλάνγκ (Cananga odorata), γαρίφαλο (Eugenia caryophyllata), μαντζουράνα (Origanum mejorana), Exotic Verbena (Litsea cubeba), φασκόμηλο (Salvia sclarea) και κανέλα (Cinnamomum zeylanicum)..

Σύνθεση: 100% αγνά, φυσικά, ολικά και χημειοτυπικά αιθέρια έλαια πιστοποιημένα με τη σφραγίδα Chemotyped Essential Oil και πιστοποιημένα από την Organic Agriculture.

Συσκευασία: φιάλη 5ml με σταγονόμετρο

Δείτε επίσης

Ρίγανη 12ml Αmygdalea Oreganum Officinale
€ 8,90
Δυόσμος Άγριος Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body Mentha Piperita
€ 6,90
Ρόδο (Rose) 5% σε Σταφυλέλαιο Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body rosa centifolia
€ 8,90
Σάρο (Μαντραβασαρότρα) 5ml Mira Cinnamosma fra grans
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή