Δεντρολίβανο 12ml Amygdalea

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8563
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 12 ml
Ονομασία rosmarinus officinalis
Εταιρεία Αμυγδαλέα
Προέλευση Hellas
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Πολύτιμος σύμμαχος κατά τη διάρκεια των αιώνων το αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου διαθέτει μοναδικές θεραπευτικές ιδιότητες και θεωρείται ένα εξαιρετικό τονωτικό του νευρικού συστήματος.
Η χρήση του προέρχεται από την αρχαία Αίγυπτο, όπου υποκαπνίστηκε κατά τη διάρκεια τελετών και χρησιμοποιήθηκε ως φάρμακο. Από την απαρχή του πολιτισμού συσχετίζεται με το μυαλό και τη βελτίωση της μνήμης.

Το αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου (Rosmarinus Officialis) της amygdalea λαμβάνεται από την απόσταξη ατμού του ανθοφόρου φυτού και διαθέτει ποικίλες τονωτικές, αναζωογονητικές και διεγερτικές ιδιότητες. Ενισχύει τη νοητική δραστηριότητα, ανακουφίζει από αναπνευστικά προβλήματα και καταπολεμά τη βρογχίτιδα, την καταρροή και το κρύωμα. Βελτιώνει τη μνήμη και την πνευματική διαύγεια, βοηθά στους πονοκεφάλους, τις ημικρανίες, τη ψυχική κόπωση και τη νευρική εξάντληση. Επιπλέον ανακουφίζει από πόνους που σχετίζονται με ρευματικές παθήσεις καθώς συμβάλλει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της αρθρίτιδας και των μυϊκών πόνων. Τέλος, διεγείρει την τριχοειδή κυκλοφορία και είναι χρήσιμο για την πρόληψη της τριχόπτωσης.

Στην αρωματοθεραπεία, το καθαρό, έντονο, αναζωογονητικό και ποώδες άρωμά του, πιστεύεται ότι μειώνει την κόπωση και βοηθά την αναζωογόνηση του σώματος. Είναι επομένως εξαιρετικό αν χρησιμοποιείται σε περιβάλλον μελέτης και εργασίας, αποτελώντας έναν ανεκτίμητο σύμμαχο για την αύξηση της παραγωγικότητας.

Το αιθέριο έλαιο του Δενδρολίβανου συνδυάζεται εξαιρετικά με περργαμόντο, λεμόνι , θυμάρι, λεβάντα, μαντζουράνα, δημιουργώντας μοναδικές αρωματικές συνέργιες.

100%
αδιάλυτο αιθέριο έλαιο.

Προσοχή!
-Να διατηρείται σε δροσερό και σκιερό μέρος
-Να μην χρησιμοποιείται αδιάλυτο στο δέρμα
-Κρατήστε το μακριά από παιδιά.

Η εταιρία Amygdalea ιδρύθηκε τον Μάιο του 2014 στο Βόλο με σκοπό την παραγωγή 100% φυσικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξίας, χωρίς καμία πρόσμιξη ή επεξεργασία και με πρώτες ύλες αποκλειστικά ελληνικές.

Δείτε επίσης

Ερυθρελάτη 10ml tsuga canadensis
€ 12,90
Γαρύφαλλο Φύλλο 50ml Nature & Body eugenia caryophyllus
€ 17,60
Ραβενσάρα 50ml Nature & Body ravensara aromatica
€ 49,90   € 39,60
Κάρδαμo 10ml elettaria cardamomum
€ 17,90
Πεύκο 10ml Nature & Body pinus sylvestris
€ 4,90   € 3,90
Επιστροφή στην κορυφή