Ευκαλύπτος 12ml Αmygdalea

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8570
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 12 ml
Εταιρεία Αμυγδαλέα
Προέλευση Hellas
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Ονομασία eucalyptus globulus
Με καταγωγή από την Αυστραλία, ο ευκάλυπτος (Eucalyptus globulus) είναι ένα μακρόβιο, αειθαλές δέντρο με ταχεία ανάπτυξη, μέλος της οικογένειας των Μυρτοειδών (Myrtaceae). Από τα μακρόστενα φύλλα του εξάγεται με απόσταξη ατμού το ευκαλυπτέλαιο, το πιο γνωστό αιθέριο έλαιο για την ίαση του κρυολογήματος, ένα ουσιαστικά άχρωμο υγρό, το οποίο γίνεται κίτρινο καθώς παλαιώνει, και έχει ένα έντονο και ελαφρώς ξυλώδες άρωμα καμφοράς.

Το αιθέριο έλαιο Ευκάλυπτος της εταιρίας amygdalea είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με ποικίλες χρήσεις. Θεωρείται ιδανικό για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος, καθώς καταπραΰνει τον βήχα, ρευστοποιεί τα φλέματα, μειώνει τον πυρετό και ανακουφίζει από τον πονόλαιμο. Ενδείκνυται και σε περιπτώσεις ιγμορίτιδας, βρογχίτιδας και φαρυγγίτιδας, ενώ έχει αποδειχθεί ότι μετριάζει τις κρίσεις άσθματος. Επιπλέον, συμβάλλει στην καταπολέμηση των μυϊκών και αρθριτικών πόνων, ενώ συστήνεται και σε περιπτώσεις ρευματισμών. Παράλληλα, οι αντισηπτικές του ιδιότητες το καθιστούν δραστικό για τις φλεγμονές του ουροποιητικού συστήματος (π.χ. κυστίτιδες), αλλά και για την αντιμετώπιση της ουλίτιδας.

Το έλαιο του ευκαλύπτου βοηθά επίσης, στην επούλωση πληγών και ελαφρών εγκαυμάτων, αλλά και στην αντιμετώπιση του εκζέματος, ενώ σημαντική είναι και η απολυμαντική και εντομοαπωθητική του δράση. Σε πνευματικό επίπεδο, το ευκαλυπτέλαιο χρησιμοποιείται για την αύξηση της αυτοσυγκέντρωσης, καθώς το άρωμα του ενεργοποιεί συγκεκριμένους νευρώνες του εγκεφάλου, προκαλώντας έκκριση διεργετικών ορμονών.

Το αιθέριο έλαιο του ευκαλύπτου συνδυάζεται αρμονικά με το δεντρολίβανο, τη λεβάντα, τη μαντζουράνα, το πεύκο, τον κέδρο και το λεμόνι, δημιουργώντας μοναδικές αρωματικές συνέργιες.

100% αδιάλυτο αιθέριο έλαιο

Προσοχή!
-Να διατηρείται σε δροσερό και σκιερό μέρος
-Να μην χρησιμοποιείται αδιάλυτο στο δέρμα
-Κρατήστε το μακριά από παιδιά

Η εταιρία Amygdalea ιδρύθηκε τον Μάιο του 2014 στο Βόλο με σκοπό την παραγωγή 100% φυσικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξίας, χωρίς καμία πρόσμιξη ή επεξεργασία και με πρώτες ύλες αποκλειστικά ελληνικές

Δείτε επίσης

Αρτεμισία Πόσιμο 10ml by Terpenic Labs Artemisia Vulgaris
€ 16,90
Μαντζουράνα (Marjoram) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body origanum majorana
€ 7,90
Ρόδο Damask 10ml rosa damascena
€ 119,90
Θυμάρι 12ml Amygdalea Thymus Vulgaris
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή