Λεβάντα 12ml Amygdalea

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8569
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 12 ml
Εταιρεία Αμυγδαλέα
Προέλευση Hellas
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Ονομασία Lavandula angustifolia
Η Λεβάντα (Lavender) είναι η κοινή ονομασία του φυτού Lavandula Angustifolia.
Το αιθέριο έλαιό της προέρχεται από απόσταξη των ανθών του φυτού και έχει ένα γλυκό, φρέσκο, δροσερό άρωμα, το οποίο αναζωογονεί το σώμα και το πνεύμα.

Το αιθέριο έλαιο Λεβάντας της εταιρείας amygdalea διαθέτει αντιφλεγμονώδεις, στυπτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται για την επούλωση πληγών, κοψιμάτων και εγκαυμάτων. Διαθέτει επιπλέον αγχολυτική δράση καθώς μειώνει την ένταση, το άγχος και την νευρικότητα, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει τις αισθήσεις δημιουργώντας μια ευχάριστη διάθεση. Επιπλέον, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για τη συμβολή του στην αντιμετώπιση πολλών αναπνευστικών νοσημάτων, όπως το άσθμα, ο κοκίτης, η γρίπη και η βρογχίτιδα. Τέλος, καταπραΰνει τους μυϊκούς πόνους, και καταπολεμά τον βήχα, τον πυρετό, τον πονοκέφαλο.

Από την αρχαιότητα, οι Αιγύπτιοι και οι Ρωμαίοι χρησιμοποιούσαν την λεβάντα ως μέσο για να βελτιώσουν την ποιότητα του ύπνου τους. Επομένως, λίγες σταγόνες λεβάντας σε μαξιλάρια, κλινοσκεπάσματα ή στο κάτω μέρος των ποδιών είναι ό,τι χρειαζόμαστε για έναν ξεκούραστο βραδινό ύπνο.

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας συνδυάζεται εξαιρετικά με αιθέρια έλαια όπως το φασκόμηλο, το γεράνι, το λεμόνι, ο ευκάλυπτος, το πατσουλί, το τριαντάφυλλο, το γιασεμί , ο κέδρος και ο βασιλικός, δημιουργώντας μοναδικές αρωματικές συνέργιες.

100% αδιάλυτο αιθέριο έλαιο

Προσοχή!
-Να διατηρείται σε δροσερό και σκιερό μέρος
-Να μην χρησιμοποιείται αδιάλυτο στο δέρμα
-Κρατήστε το μακριά από παιδιά

Η εταιρία Amygdalea ιδρύθηκε τον Μάιο του 2014 στο Βόλο με σκοπό την παραγωγή 100% φυσικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξίας, χωρίς καμία πρόσμιξη ή επεξεργασία και με πρώτες ύλες αποκλειστικά ελληνικές.

Δείτε επίσης

Θρούμπι Ιωαννίνων 5ml Κίτσος
€ 14,90
Μυρτιά (Myrtle) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body myrtus communis
€ 7,90
Ευκάλυπτος Λεμόνι 5ml Mira Eucalyptus Citriodora
€ 4,90
Λαντάνα 5ml Mira lantana camara
€ 4,90
Κέδρος Κόκκινος (Cedarwood Virginian) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body juniperus virginiana
€ 17,60
Επιστροφή στην κορυφή