Πορτοκάλι 12ml Αmygdalea

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8567
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 12 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Αμυγδαλέα
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Ονομασία citrus cinensis
Το πορτοκάλι, φρούτο γνωστό για την υψηλή διατροφική του αξία, είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και Α, σάκχαρα, κάλιο, ασβέστιο και φώσφορο.

Το αιθέριο έλαιο Πορτοκαλιού (Citrus Sinensis), της εταιρείας amygdalea προέρχεται από ψυχρή έκθλιψη της φλούδας του και έχει ένα φρουτώδες, γλυκό άρωμα υψηλής αρωματικής νότας.

Στην αρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση του άγχους, της κατάθλιψης, της νευρικότητας, της αϋπνίας και άλλων καταστάσεων που σχετίζονται με τη λειτουργία του νευρικού συστήματος. Το ζωντανό και γλυκό του άρωμα τονώνει τον κουρασμένο οργανισμό και απομακρύνει την περιττή ένταση. Θεωρείται αντιπυρετικό, αντισπασμωδικό, καρδιοτονωτικό και διεγερτικό του λεμφικού και του πεπτικού συστήματος. Περιορίζει την κατακράτηση υγρών και βοηθά στη λειτουργία των εντέρων και στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας. Έχει αντισηπτική και βακτηριοστατική δράση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επίθεμα σε κάποιο σημείο του δέρματος που χρειάζεται απολύμανση. Τέλος, συμβάλει στην παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα, στην προστασία των αγγείων και στην απομάκρυνση των πανάδων και των δυσχρωμιών.

Αναμεμειγμένο με ροδόνερο (50 σταγόνες ελαίου σε 200ml ροδόνερου), το αιθέριο έλαιο του Πορτοκαλιού αποτελεί μια εξαιρετική τονωτική λοσιόν προσώπου, ενώ αναμεμειγμένο με αμυγδαλέλαιο, στην ίδια αναλογία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενυδατικό λάδι σώματος για την περιποίηση μετά το μπάνιο.

Το αιθέριο έλαιο του Πορτοκαλιού συνδυάζεται εξαιρετικά με Λεβάντα, Λεμόνι, Μανταρίνι, Γαρύφαλλο, Μύρο και Φασκόμηλο, δημιουργώντας μοναδικές αρωματικές συνέργιες.

100% αδιάλυτο αιθέριο έλαιο

Προσοχή!
-Να διατηρείται σε δροσερό και σκιερό μέρος
-Να μην χρησιμοποιείται αδιάλυτο στο δέρμα
-Κρατήστε το μακριά από παιδιά

Η εταιρία Amygdalea ιδρύθηκε τον Μάιο του 2014 στο Βόλο με σκοπό την παραγωγή 100% φυσικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξίας, χωρίς καμία πρόσμιξη ή επεξεργασία και με πρώτες ύλες αποκλειστικά ελληνικές.

Δείτε επίσης

Θυμάρι Άγριο Πόσιμο 5ml Terpenic Labs
€ 9,90
Ευκάλυπτος (Eucalyptus) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body eucalyptus globulus
€ 3,00
Καρότο (Carrot Seed) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body daucus carota
€ 11,90
Τεϊόδεντρο Bio Πόσιμο 10ml Terpenic Labs melaleuca alternifolia
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή