Μείγμα Summer Night (πεύκο, πορτοκάλι, δάφνη, βασιλικός) 30ml Terpenic Labs

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7119
Είδος Αιθέρια Έλαια
Εταιρεία Terpenic Labs
Προέλευση Spain
Βάρος 30 ml
Barcode 8436553168102
Ζεστό, θελκτικό και αισθησιακό με πλούσια, φλοράλ μεσογειακά αρώματα, το “BCN Summer Night” της Terpenic Labs μας μεταφέρει νοερά σε μία όμορφη βεράντα δίπλα στη θάλασσα μία ευχάριστη καλοκαιρινή βραδιά να αναπολούμε το ηλιοβασίλεμα και να απολαμβάνουμε το γαλήνιο τοπίο που μας περιβάλλει, φωτισμένο μοναδικά από το υπέροχο ασημένιο φεγγάρι και τον λαμπερό, έναστρο ουρανό.

Μία ξεχωριστή συνέργεια που αποπνέει γλυκύτητα και ζεστασιά, βασισμένη σε φυσικά αιθέρια έλαια και αρώματα τυπικά της Μεσογειακής ακτής, όπως πεύκο, πορτοκάλι, δάφνη και βασιλικό που θα σας χαλαρώσει και θα σας φτιάξει τη διάθεση. Ένα μοναδικό αρωματικό έλαιο, ιδανικό για να δημιουργήσετε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον τις ιδιαίτερες στιγμές που μοιράζεστε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Κατάλληλο και για δείπνα ή συναντήσεις για τη δημιουργία αρμονικής ατμόσφαιρας.

Το πεύκο καθαρίζει, τονώνει και ανανεώνει την ατμόσφαιρα, ενώ η δάφνη ενισχύει τη συγκέντρωση και την αυτοπεποίθηση. Το πορτοκάλι εξυψώνει τη διάθεση, ακόμη και μετά από μία δύσκολη μέρα, ενώ ο βασιλικός με το φρέσκο, αναζωογονητικό του άρωμα, καταπολεμά τη σωματική και πνευματική κούραση.

Σύνθεση: 100% αγνά, φυσικά, ολικά και χημειοτυπικά αιθέρια έλαια πιστοποιημένα με τη σφραγίδα Chemotyped Essential Oil και πιστοποιημένα από την Organic Agriculture.
BIO Lavandino, BIO Maritime Pine, BIO Laurel, BIO Orange και BIO Basil.
Προσοχή! Κρατήστε το μακριά από τα παιδιά.

Δείτε επίσης

Ιεροβότανο (Clary Sage) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body Salvia sclarea
€ 6,90
Πάλο Σάντο (Palo Santo) 10ml Ancient Wisdom
€ 39,90
Γαρύφαλλο Φύλλο (Clove Leaf) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body eugenia caryophyllus
€ 17,60
Μανταρίνι Κόκκινο (Tangerine) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body citrus reticulata
€ 19,60
Ξύλο του Σιάμ (Fokienia Odginsii) 10ml Terpenic Labs fokienia hodginsii
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή