Μέντα Βιολογική (Peppermint) 10ml Ancient Wisdom

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8311
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Προέλευση India
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Ονομασία Mentha Piperita
Εταιρεία Ancient Wisdom
Barcode 5055796562381
Απολαύστε μοναδικές στιγμές αναζωογόνησης και πνευματικής διαύγειας με το διεργετικό και τονωτικό Αιθέριο Έλαιο Μέντα με την υπογραφή της εταιρείας Ancient Wisdom.

Το Αιθέριο Έλαιο της Μέντας προέρχεται από απόσταξη των φύλλων και των ανθών του φυτού Mentha Piperita και διαθέτει ένα μοναδικό φρέσκο και δροσερό άρωμα, το οποίο αναγεννά το σώμα και το πνεύμα. Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην αρωματοθεραπεία για τις ποικίλες ευεργετικές του ιδιότητες.

Το Αιθέριο Έλαιο της Μέντας διαθέτει κυρίως αποχρεμπτικές, αντιπυρετικές, αντικαταθλιπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Θεωρείται κατάλληλο για τις πεπτικές διαταραχές λόγω της ελαφριάς αναισθητικής του δράσης στους στομαχικούς μύες, ενώ βοηθάει στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση της γρίπης και του κοινού κρυολογήματος, Ανακουφίζει από τον πονοκέφαλο, την ημικρανία και τον πονόδοντο, τους πόνους των μυών και των αρθρώσεων και τους κιρσούς. Επιπλέον, θεωρείται φυσικό εντομοαπωθητικό και δύναται να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση κάθε είδους δερματικού ερεθισμού, φλεγμονής ή ηλιακών εγκαυμάτων αλλά μόνο σε ποσοστό 1% του συνολικού μείγματος. Τέλος συμβάλλει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της κακοσμίας του στόματος και των μολύνσεων των ούλων όταν χρησιμοποιείται σε στοματικά διαλύματα.

Προφυλάξεις
Πιθανή ευαισθησία του δέρματος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή υπό την επίβλεψη γιατρού, συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια, το εσωτερικό των αυτιών και τις ευαίσθητες περιοχές.

Δείτε επίσης

Βάλσαμο Περού (Peru Balsam) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body myroxylon pereirae
€ 19,90
Μαύρο Πιπέρι Bio 5ml Πόσιμο Terpenic Labs piper ni grum
€ 9,90
Τζίντζερ Πόσιμο 5ml Terpenic Labs zingiber officinale
€ 12,90
Πατσουλί (Patchouli) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body pogostemon cablin
€ 37,90   € 27,60
Επιστροφή στην κορυφή