Θρούμπι Ανθόνερο 150ml Κίτσος

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4775
Είδος Ανθόνερα
Προέλευση Hellas
Ονομασία Satureja Thymbra
Βάρος 150 ml
Εταιρεία Κίτσος
Το ανθόνερο θρούμπης ΚΙΤΣΟΣ είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικό προϊόν, 100% φυσικό απόσταγμα από το αιθέριο έλαιο του αυτοφυούς βοτάνου θρούμπι, το οποίο συλλέγεται στα ασβεστολιθικά εδάφη του όρους Ξηροβουνίου,(Τζουμέρκα) στα 1600 μέτρα υψόμετρο.

Το αιθέριο έλαιο του φυτού επιδεικνύει σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες. Επιδρά θετικά στο πεπτικό σύστημα, καθώς βοηθά στην χώνεψη, την δυσπεψία, και τα φουσκώματα του στομάχου, ενώ λόγω της αντιμικροβιακής αντιβακτηριακής και αντιμηκητιακής του δράσης, ως γαργάρα ή στοματικό διάλυμα, είναι αποτελεσματικό κατά του πονόλαιμου, της αμυγδαλίτιδας, της ουλίτιδας, και δύσοσμης αναπνοής. Επιπλέον, βοηθά στην μείωση του άγχους, της νευρικής υπερδιέγερσης και της κατάθλιψης, ενώ προσφέρει άμεση ανακούφιση από ημικρανίες και δερματοπάθειες. Επίσης είναι κατάλληλο ως τονωτικό για τα μαλλιά, ειδικά σε περιπτώσεις τριχόπτωσης. Το ανθόνερο θρούμπης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ισχυρό αντισηπτικό σε πληγές, μύκητες, αποστήματα και τσιμπήματα εντόμων, ενώ έχει έντονη επουλωτική δράση σε πληγές, ερεθισμούς, εγκαύματα, έλκη κλπ. Μαζί με τη Ρίγανη, αποτελεί πρώτη επιλογή για οποιαδήποτε σοβαρή μόλυνση σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, αλλά και σε περιπτώσεις κατάπτωσης του οργανισμού. Σε περιόδους έξαρσης της γρίπης, ψεκάστε το σώμα σας προληπτικά.

Προσοχή! Δεν θα πρέπει να λαμβάνεται από τις έγκυες γυναίκες. Μην το χρησιμοποιείτε ΠΟΤΕ μέσα στα μάτια ή τα αυτιά.

Ανθόνερα:
Ιδανικά για την προσωπική υγιεινή αλλά και για την φροντίδα του σπιτιού, τα ανθόνερα είναι ιδιαίτερα χρηστικά και αποτελεσματικά προϊόντα, κατάλληλα για καλλυντική, αλλά και αρωματική χρήση. Τονώνουν, ενυδατώνουν, καταπραΰνουν, αρωματίζουν και αναπλάθουν την επιδερμίδα. Αντικαθιστούν επάξια την τονωτική λοσιόν, ενώ μπορούν να προστεθούν και σε συνταγές σπιτικών καλλυντικών, αλλά και στο ξέπλυμα των μαλλιών, για θρέψη και τόνωση. Επιπλέον, χρησιμεύουν και στον αρωματισμό του χώρου, αλλά και στο φρεσκάρισμα των ρούχων στο σιδέρωμα.
Ανθόνερα από συγκεκριμένα φυτά χρησιμοποιούνται στην μαγειρική και την σπιτική ζαχαροπλαστική.

Δείτε επίσης

Ροδόνερο Τζουμέρκων 150 ml Κίτσος
€ 7,90
Ελίχρυσος Ανθόνερο 200ml Βοῒου Κοζάνης helichrysum angustifolia
€ 7,90
Λεβάντα Ανθόνερο 1Lt Βοῒου Κοζάνης Lavandula angustifolia
€ 24,90
Μελισσόχορτο Bio 100ml Life secrets melissa officinalis
€ 4,90
Δάφνη Ανθόνερο 150ml Κίτσος pimenta racemosa
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή