Δεντρολίβανο Ανθόνερο Οργανικό 100ml Aetheleon

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6022
Είδος Ανθόνερα
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Ονομασία rosmarinus officinalis
Εταιρεία Aetheleon
Barcode 5214000800071
Βιολογικό Ανθόνερο Δεντρολίβανου, το οποίο έχει παραχθεί με πιστοποιημένη οργανική απόσταξη καλλιεργούμενου Δενδρολίβανου (Rosmarinus Officinalis) από την εταιρία Aetheleon.

Το Δεντρολίβανο είναι γνωστό για την διεγερτική και τονωτική του δράση και για τις ήπιες αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές, αντιμυκητιασικές, αντιμικροβιακές και αντιϊκές του ιδιότητες. Λόγω της πλούσιας στυπτικής του δράσης, καθώς διαθέτει την ικανότητα να τεντώνει τους ιστούς, και να ισορροπεί την υπερβολική έκκριση σμήγματος, θεωρείται ένα από τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης της λιπαρής μεικτής και ακνεϊκής επιδερμίδας, ενώ οι αναγεννητικές του ιδιότητες ωφελούν ιδιαίτερα την ώριμη επιδερμίδα.

Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τόνωση και ενυδάτωση μετά τον ήλιο, ως σπρέι σώματος, αλλά και ως καλλυντικό περιποίησης και φροντίδας των μαλλιών, καθώς η ιδιότητά του να ενισχύει σημαντικά την κυκλοφορία του αίματος στις περιοχές που εφαρμόζεται μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά σε μια σειρά προβλημάτων του τριχωτού της κεφαλής, όπως η τριχόπτωση και η πιτυρίδα, χαρίζοντας υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Επιπλέον, ανακουφίζει από πονοκεφάλους, μυαλγίες και πόνους των αρθρώσεων, ενώ συμβάλλει και στην πνευματική διαύγεια, καθώς προσφέρει ενέργεια και βοηθά στην ενίσχυση της συγκέντρωσης. Τέλος, χαρίζει ένα ιδιαίτερο άρωμα στους χώρους, αλλά και στα ρούχα, αν χρησιμοποιηθεί στο σιδέρωμα.
Το Βιολογικό Ανθόνερο Λεβάντας Aetheleon μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή να γίνει και μία εξαιρετική φυσική βάση για τη δημιουργία προϊόντων προσωπικής φροντίδας και υγιεινής.

Προσοχή! Δεν αποτελεί ιατρικό σκεύασμα και δεν προορίζεται για τη θεραπεία ασθενειών

Το Aetheleon είναι ένα οργανικό οικογενειακό αγρόκτημα μικρής κλίμακας, κοντά στην Θεσσαλονίκη, αφιερωμένο στην παραγωγή αιθέριων ελαίων υψηλής ποιότητας από ελληνικές ποικιλίες βοτάνων. Το αγρόκτημα και τα προϊόντα της Aetheleon είναι πιστοποιημένα βιολογικά από την Biohellas και εποπτεύονται από ερευνητές του Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικής Έρευνας και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε μια συνεχή προσπάθεια βελτίωσης της διαδικασίας καλλιέργειας, με σκοπό την υποστήριξη ενός ισορροπημένου, ενεργειακά αποδοτικού και βιώσιμου οικοσυστήματος, με προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας.

Δείτε επίσης

Ροδόνερο Τζουμέρκων 150 ml Κίτσος
€ 7,90
Θρούμπι Ανθόνερο 150ml Κίτσος Satureja Thymbra
€ 4,90
Αμαμελίδα Ανθόνερο 1lt Hamamelis virginiana
€ 23,90   € 19,90
Μελισσόχορτο Bio 100ml Life secrets melissa officinalis
€ 4,90
Άγρια Λεβάντα Ανθόνερο 150ml IkariaNature lavandula stoechas
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή