Δάφνη Ανθόνερο 150ml Κίτσος

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4774
Είδος Ανθόνερα
Προέλευση Hellas
Ονομασία pimenta racemosa
Βάρος 150 ml
Εταιρεία Κίτσος
Το ανθόνερο δάφνης ΚΙΤΣΟΣ είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικό προϊόν, 100% φυσικό απόσταγμα από το αιθέριο έλαιο του αυτοφυούς φυτού, το οποίο συλλέγεται στους πρόποδες του Ξηροβουνίου, και συγκεκριμένα στα ασβεστολιθικά εδάφη της περιοχής Μαχαλάς, στις όχθες του ποταμού Άραχθου, στην Πλατανούσα Ιωαννίνων.

Το ανθόνερο δάφνης έχει πολλές και σημαντικές χρήσεις, τόσο για την υγεία μας, όσο και για την καλλυντική μας περιποίηση. Είναι κατάλληλο για το τριχωτό της κεφαλής, ως τονωτική λοσιόν μαλλιών, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της τριχόπτωσης, καθώς η πλούσια σε βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα, σύστασή του, ενισχύει τη δομή της τρίχας, θρέφει και αναζωογονεί τα μαλλιά, συμβάλλοντας παράλληλα στην αναδόμηση των κατεστραμμένων τριχών, ενώ δρα και ενάντια στην πιτυρίδα. Επιπλέον, διαθέτει σημαντικές καθαριστικές και απολυμαντικές ιδιότητες.
Είναι ιδανικό ως φυσική λοσιόν σε μεικτές και λιπαρές επιδερμίδες για δέρματα με ακμή, και μαύρα στίγματα, αλλά και για τον καθημερινό καθαρισμό της επιδερμίδας, ενώ λόγω της αντισηπτικής του δράσης, χρησιμοποιείται ως ισχυρό στοματικό διάλυμα. Επίσης, σε συνδυασμό με ανθόνερο Λεβάντας, ή Σανταλόξυλου είναι εξαιρετικό after shave balm. Τέλος, είναι ιδανικό για τα άλγη του σώματος, είτε αυτά προέρχονται από κούραση ή γυμναστική, είτε από πόνους που οφείλονται σε ρευματισμούς και αρθριτικά. Προσθέστε μια μικρή ποσότητα στο νερό του μπάνιου και χαλαρώστε απόλυτα!

Ανθόνερα:
Ιδανικά για την προσωπική υγιεινή αλλά και για την φροντίδα του σπιτιού, τα ανθόνερα είναι ιδιαίτερα χρηστικά και αποτελεσματικά προϊόντα, κατάλληλα για καλλυντική, αλλά και αρωματική χρήση. Τονώνουν, ενυδατώνουν, καταπραΰνουν, αρωματίζουν και αναπλάθουν την επιδερμίδα. Αντικαθιστούν επάξια την τονωτική λοσιόν, ενώ μπορούν να προστεθούν και σε συνταγές σπιτικών καλλυντικών, αλλά και στο ξέπλυμα των μαλλιών, για θρέψη και τόνωση. Επιπλέον, χρησιμεύουν και στον αρωματισμό του χώρου, αλλά και στο φρεσκάρισμα των ρούχων στο σιδέρωμα.
Ανθόνερα από συγκεκριμένα φυτά χρησιμοποιούνται στην μαγειρική και την σπιτική ζαχαροπλαστική.

Δείτε επίσης

Πορτοκάλι Βιολογικό Ανθόνερο 100ml Nature & Body citrus cinensis
€ 3,90
Άγριο Καρότο Ανθόνερο 150ml IkariaNature daucus carota
€ 8,90
Κρίταμος Ανθόνερο 150ml IkariaNature crithmum maritimum
€ 8,90
Ροδόνερο Αναρράχης 200ml Dioscurides
€ 6,90
Θρούμπι Ανθόνερο 150ml Κίτσος Satureja Thymbra
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή