Ροδόνερο Τζουμέρκων 150 ml Κίτσος

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5791
Είδος Ανθόνερα
Βάρος 150 ml
Προέλευση Hellas
Το 100% φυσικό ροδόνερο Τζουμέρκων της εταιρίας ΚΙΤΣΟΣ είναι ένα εξαιρετικό προϊόν διπλής απόσταξης, το οποίο παράγεται από φρεσκοκομμένα τριαντάφυλλα (ποικιλία Rosa Damascena) που καλλιεργούνται σε μια πανέμορφη περιοχή στους πρόποδες των Τζουμέρκων, και η απόσταξη των οποίων πραγματοποιείται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Πλατανούσα Ιωαννίνων.
Ένα μοναδικό προϊόν, πολύτιμο για τις ιδιότητές του με πολλές χρήσεις στην καθημερινότητα.

Το ροδόνερο ΚΙΤΣΟΣ είναι ένα φυσικό απόσταγμα, ιδανικό για την υγεία και την ομορφιά του δέρματος. Δροσιστικό, βαθιά ενυδατικό και αναζωογονητικό, το ροδόνερο είναι εξαιρετικό τόσο για την ξηρή επιδερμίδα προσώπου και σώματος, όσο και για τα λιπαρά δέρματα που είναι επιρρεπή σε σπυράκια και ακμή. Πλούσιο σε αντιβακτηριδιακές και αντισηπτικές ιδιότητες, βοηθά τους πόρους να ανοίξουν και καθαρίζει σε βάθος το δέρμα, χωρίς να το ερεθίζει, ενώ παράλληλα συμβάλλει και στην καταπολέμηση των ήδη υπαρχόντων ερεθισμών, των πανάδων και των εκζεμάτων.

Επιπλέον, επαναφέρει το φυσικό pH της επιδερμίδας και προάγει την αναπαραγωγή νέων κυττάρων, με αποτέλεσμα την αύξηση της φυσικής ελαστικότητας του δέρματος. Το παγωμένο ροδόνερο ηρεμεί άμεσα τα ήπια εγκαύματα, καθώς και τα ηλιακά εγκαύματα, ενώ καταπραΰνει και την επιδερμίδα μετά την ηλιοθεραπεία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυσικό after shave μετά το ξύρισμα ή μετά την αποτρίχωση για άμεση ανακούφιση των ερεθισμένων περιοχών. Ιδανικό και για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, ως αρωματικό για τους κουραμπιέδες, τα σιροπιαστά γλυκά και τα κέικ.

Δείτε επίσης

Αμαμελίδα Ανθόνερο 100ml Nature & Body Hamamelis virginiana
€ 3,90
Ρόδο Γεράνι (Αρμπαρόριζα) Ανθόνερο 150ml IkariaNature pelargonium rosa
€ 8,90
Ρίγανη Ανθόνερο 100ml Nature & Body oreganum vulgare hirtum
€ 3,90   € 2,00
Δεντρολίβανο Ανθόνερο Οργανικό 100ml Aetheleon rosmarinus officinalis
€ 14,90
Τσάι του βουνού Bio 100ml Life Secrets Sideritis scardica
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή