Λεβάντα Ανθόνερο Οργανικό 100ml Aetheleon

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6023
Είδος Ανθόνερα
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Ονομασία Lavandula angustifolia
Barcode 5214000800057
Εταιρεία Aetheleon
Βιολογικό Ανθόνερο Λεβάντας, το οποίο έχει παραχθεί με πιστοποιημένη οργανική απόσταξη καλλιεργούμενης λεβάντας (Lavandula Angustifolia) από την εταιρία Aetheleon.

Η λεβάντα είναι γνωστή για την καταπραϋντική και χαλαρωτική της δράση και για τις ήπιες αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές της ιδιότητες. Το ανθόνερο της λεβάντας διατηρεί σε πιο ήπια μορφή όλες τις φαρμακευτικές και θεραπευτικές ιδιότητες του φυτού και είναι ιδανικό για την φυσική φροντίδα και περιποίηση του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών. Καθαρίζει, τονώνει, εξισορροπεί και ενυδατώνει το δέρμα επαναφέροντας τη λάμψη και απαλότητα στην επιδερμίδα, ενώ είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο και για τις επιδερμίδες με ακμή, μαύρα στίγματα και δυσχρωμίες.

Επίσης, είναι ιδιαίτερα καταπραϋντικό για το δέρμα μετά την έκθεσή του στον ήλιο και μετά το ξύρισμα, ενώ είναι πολύτιμος σύμμαχος στην καταπολέμηση του φριζαρίσματος και της λιπαρότητας των μαλλιών. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα απολαυστικό ως αρωματικό χώρου, ενώ δίνει και ευχάριστο άρωμα στα ρούχα, αν χρησιμοποιηθεί στο σιδέρωμα. Τέλος μπορεί να συμβάλλει σημαντικά και στην βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, αν ψεκάσετε με αυτό τα μαξιλάρια και τα σεντόνια σας.

Το Βιολογικό Ανθόνερο Λεβάντας Aetheleon μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή να γίνει και μία εξαιρετική φυσική βάση για τη δημιουργία προϊόντων προσωπικής φροντίδας και υγιεινής.

Προσοχή! Δεν αποτελεί ιατρικό σκεύασμα και δεν προορίζεται για τη θεραπεία ασθενειών.

Το Aetheleon είναι ένα οργανικό οικογενειακό αγρόκτημα μικρής κλίμακας, κοντά στην Θεσσαλονίκη, αφιερωμένο στην παραγωγή αιθέριων ελαίων υψηλής ποιότητας από ελληνικές ποικιλίες βοτάνων. Το αγρόκτημα και τα προϊόντα της Aetheleon είναι πιστοποιημένα βιολογικά από την Biohellas και εποπτεύονται από ερευνητές του Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικής Έρευνας και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε μια συνεχή προσπάθεια βελτίωσης της διαδικασίας καλλιέργειας, με σκοπό την υποστήριξη ενός ισορροπημένου, ενεργειακά αποδοτικού και βιώσιμου οικοσυστήματος, με προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας.

Δείτε επίσης

Άγριο Καρότο Ανθόνερο 150ml IkariaNature daucus carota
€ 8,90
Άγρια Ρίγανη Ανθόνερο 150ml IkariaNature origanum onites
€ 8,90
Ρίγανη Ανθόνερο 150ml Κίτσος oreganum vulgare hirtum
€ 4,90
Μελίλωτος Ανθόνερο 100ml Nature & Body
€ 3,90
Αγγούρι Ανθόνερο 100ml Nature & Body cucumis sativus
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή