Υλάνγκ Υλάνγκ (Ylang Ylang) 10ml Ancient Wisdom

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1686
Είδος Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Barcode 5055796537655
Εταιρεία Ancient Wisdom
Προέλευση United Kingdom
Τα Αρωματικα Έλαια χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο σε "λύχνους" καύσης και αρωματιστες χώρου (Oil Burners).

Αν και δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες όπως τα Αιθέρια Έλαια, εντούτοις τα εκπληκτικά τους αρώματα τα έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή ως αρωματικα χώρου. Η ποικιλία των Αρωματικων Ελαίων είναι πραγματικά ατελείωτη. Βότανα, λουλούδια, φρούτα και "εξωτικές" συνθέσεις δημιουργούν έναν τεράστιο πραγματικά κατάλογο από μυρωδιές που ξεσηκώνουν σώμα και πνεύμα. Οι ιδιότητες τους είναι κυρίως "ψυχολογικές", καθώς το κάθε άρωμα μεταφέρει και ένα ξεχωριστό "μήνυμα" στο νου και τη καρδιά.

Το Αρωματικο Έλαιο Ylang Ylang, ξεχωρίζει για το "αφροδισιακό" του άρωμα. Γλυκό και ταυτόχρονα "βαρύ" με τόνους λουλουδιών και μπαχαρικών, ξεσηκώνει τις αισθήσεις. Είναι ένα Αρωματικο Έλαιο για ... δύο. Χρησιμοποιήστε το με τον/την σύντροφο σας σε ρομαντικές στιγμές.

Προσθέστε απλά μία μικρή ποσότητα Ylang Ylang στο νερό του Oil Burner σας, ανάψτε το ρεσώ και απολαύστε μία "μεταμόρφωση" στη διάθεση όσων παρευρίσκονται.

Τα Αρωματικα Έλαια που προσφέρονται από το Sensities είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στη παγκόσμια αγορά και κοστίζουν ... ακριβώς όσο πρέπει.

Τα αρωματκά έλαια δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες - χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον αρωματισμό του χώρου. Είναι συνθετικά και όχι φυσικά αποστάγματα.

Δείτε επίσης

Cashmere Cream Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Baby Butter Bee Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Τριαντάφυλλο 10ml Bioleon
€ 6,90
Christmas Cake Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Έρωτας - Feng Shui Αρωματικά Πουγκιά
€ 1,50
Επιστροφή στην κορυφή