Γιαπωνέζικη Μανόλια (Japanese Magnolia) 10ml Ancient Wisdom

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1692
Είδος Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Barcode 5055796537303
Εταιρεία Ancient Wisdom
Προέλευση United Kingdom
Τα Αρωματικα Έλαια χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο σε "λύχνους" καύσης και αρωματιστες χώρου (Oil Burners).

Αν και δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες όπως τα Αιθέρια Έλαια, εντούτοις τα εκπληκτικά τους αρώματα τα έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή ως αρωματικα χώρου. Η ποικιλία των Αρωματικων Ελαίων είναι πραγματικά ατελείωτη. Βότανα, λουλούδια, φρούτα και "εξωτικές" συνθέσεις δημιουργούν έναν τεράστιο πραγματικά κατάλογο από μυρωδιές που ξεσηκώνουν σώμα και πνεύμα. Οι ιδιότητες τους είναι κυρίως "ψυχολογικές", καθώς το κάθε άρωμα μεταφέρει και ένα ξεχωριστό "μήνυμα" στο νου και τη καρδιά.

Το Αρωματικο Έλαιο Ιαπωνέζικη Μανόλια (Japanese Magnolia), σηματοδοτεί τη μετάβαση από το χειμώνα στην άνοιξη. Το υπέροχο αυτό δέντρο ανθίζει προς το τέλος του χειμώνα και φέρνει αισιοδοξία και χαρά με την εικόνα που παρουσιάζουν τα εκατοντάδες μεγάλα άνθη του. Με το γλυκό, λουλουδάτο του άρωμα, το Έλαιο της Ιαπωνέζικης Μανόλιας προσφέρει αισιοδοξία για το μέλλον, ξεκουράζει το μυαλό και απομακρύνει το άγχος της καθημερινότητας. Χρησιμοποιήστε το όταν γυρνάτε κουρασμένοι από τη δουλειά και σε συγκεντρώσεις με φίλους.

Προσθέστε απλά μία μικρή ποσότητα Japanese Magnolia στο νερό του Oil Burner σας, ανάψτε το ρεσώ και απολαύστε μία "μεταμόρφωση" στη διάθεση όσων παρευρίσκονται.

Τα Αρωματικα Έλαια που προσφέρονται από το Sensities είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στη παγκόσμια αγορά και κοστίζουν ... ακριβώς όσο πρέπει.

Τα αρωματκά έλαια δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες - χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον αρωματισμό του χώρου. Είναι συνθετικά και όχι φυσικά αποστάγματα.

Δείτε επίσης

Red Love 10ml Bioleon
€ 6,90
Νάρκισσος 10ml Bioleon
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή